Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Winvala 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
1,285
113
500 tl slotta nakit
Bakiyenizi 5000₺'ye ulaştırdığınızda,500₺ yatırımınızın ardından 1000₺ talep verebilirsiniz.
Sadece Gates of Olympus,Sugar Rush 1000 ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir.
Bonus kazancı ana paranıza aktarıldıktan sonra sadece tüm slot alanlarında kullanım sağlayabilirsiniz.
Bonusu canlı destek üzerinden talep edebilirsiniz.
5000₺ üstü bakiyeye ulaştıktan sonra katılıma devam etmeniz kural dışıdır. Katılıma devam etmeniz halinde tüm bakiye iptali gerçekleşir.

arkadaşlar boş yorumlarinizi kendinize saklayin almak isteyen alsin

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
canlıyı thomas açtı direk kapattım siteyi :D

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
804
557
113
500 tl slotta nakit
Bakiyenizi 5000₺'ye ulaştırdığınızda,500₺ yatırımınızın ardından 1000₺ talep verebilirsiniz.
Sadece Gates of Olympus,Sugar Rush 1000 ve Sweet Bonanza oyunlarında geçerlidir.
Bonus kazancı ana paranıza aktarıldıktan sonra sadece tüm slot alanlarında kullanım sağlayabilirsiniz.
Bonusu canlı destek üzerinden talep edebilirsiniz.
5000₺ üstü bakiyeye ulaştıktan sonra katılıma devam etmeniz kural dışıdır. Katılıma devam etmeniz halinde tüm bakiye iptali gerçekleşir.

arkadaşlar boş yorumlarinizi kendinize saklayin almak isteyen alsin
500 yatırıp talep vericegime 500 kendi siteme atarım kafam rahat olur

Cagells

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
25
18
Otomatik reddedildi diyo canlı destekten mi alacağım

Cagells

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
25
18
Deneme bonusunu alan var mı canlıya da bağlanmıyor

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,131
472
83
İşte onu diyorum örnek olarak dedim 4 maç yapsam biri yatıyor yani 100 maç yapsam 99 tutuyor her zaman 1 maçtan yatıyoruz şaka gibi 😂😂
Sistem 4-5-6 koy o zaman misli yüksek tut en azindan uzulmezsin ben geçen 5 milyonu tek golden kaçırdım sistem 2-3-4 yaptıgimdan dolayı cok düştü ama yine 61 bin tl verdi

ken1461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
85
28
Sistem 4-5-6 koy o zaman misli yüksek tut en azindan uzulmezsin ben geçen 5 milyonu tek golden kaçırdım sistem 2-3-4 yaptıgimdan dolayı cok düştü ama yine 61 bin tl verdi
Knka dediğin mantıklı ama 7 bin yatrip sistem maç yapsam sistem 2-3-4 yapsam en baba 6 bin kazanrsn 1 bin zarar örnek olarak sistem düşürüyor bı de