Keşke gelsede zorEkli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874586
Bu maçlara çok güveniyorum takip eden oynayan herkese bol şans kazanırsak 3-5 dosta ulaşırız
Saol dost bakalım Hollanda sürprizlerle doluKeşke gelsede zor
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874586
Bu maçlara çok güveniyorum takip eden oynayan herkese bol şans kazanırsak 3-5 dosta ulaşırız
Saol dostBol şanslar
Bol şanslar umarım gelirEkli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874585Ekli dosyayı görüntüle 874586
1 tanne sürpriz koydun 2 de normal oynaşan Hollanda Ligi'nde en çok ilk yarı oluyor goller hadi şansın bol olsunKeşke gelsede zor
Saol gelir gibi hissediyorumBol şanslar umarım gelir
Aynen Hollanda ilk yarı saldırıyor o yüzden ilk yarı seçtim1 tanne sürpriz koydun 2 de normal oynaşan Hollanda Ligi'nde en çok ilk yarı oluyor goller hadi şansın bol olsun
Sürpriz burda zaten 😁1 tanne sürpriz koydun 2 de normal oynaşan Hollanda Ligi'nde en çok ilk yarı oluyor goller hadi şansın bol olsun
Gördüm aga karışık olsaymis diye dedimSürpriz burda zaten 😁
Valla bülten de içime sinen tek maçlar bunlar olduGördüm aga karışık olsaymis diye dedim
Sen sıralı gitmişsin o yüzden yoksa Güzel sans kuponu bunlar zaten gelirse tertemiz para gelmezse kaybetcek Bir şey yokGördüm aga karışık olsaymis diye dedim
Aynen öyle dost bakalım şansSen sıralı gitmişsin o yüzden yoksa Güzel sans kuponu bunlar zaten gelirse tertemiz para gelmezse kaybetcek Bir şey yok
Bol şans aga ben ilk yarı izlicem inşallah kazanırsın ilaç gibi gelir o para sanaAynen öyle dost bakalım şans
Eyvallah dost inşallah kazanırsak elimiz dokunur bir kaç kisiyeBol şans aga ben ilk yarı izlicem inşallah kazanırsın ilaç gibi gelir o para sana
Gelsin de gerisi önemli değil rol acarsin takip ederizEyvallah dost inşallah kazanırsak elimiz dokunur bir kaç kisiye
Kaldı 14 gol😀Vurdugunuz gol olsun dk 1 gol