- 42,069
- 42,819
- 113

Sponsor @Mrlbra atamız
Kuponu yapan nbain duayen ismi @Erhan2121
Hesap sahibi @vurucu999
Konuyuda ben açayım bari dedim

bol şans diyende biz olalımEkli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Kupon sahibi nbain duayen ismi @Erhan2121
Hesap sahibi @vurucu999
Senin sair olman lazım di dost harcaniyorsun burda valla bu kuponu yapmış biri olarak diyorum ki müthiş kupon olmus rahat wonlariz puahaEkli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Kupon sahibi nbain duayen ismi @Erhan2121
Hesap sahibi @vurucu999
Çoktan yattık doncicten haberin yok 😂 ama yine de bol şans dostlarımaSenin sair olman lazım di dost harcaniyorsun burda valla bu kuponu yapmış biri olarak diyorum ki müthiş kupon olmus rahat wonlariz puaha
Bugun 8 tane atacak büyük hissediyorum dost maksat garanti olsun diye 4 dedim puahaÇoktan yattık doncicten haberin yok 😂 ama yine de bol şans dostlarıma
Hadi ins dostum 😂Bugun 8 tane atacak büyük hissediyorum dost maksat garanti olsun diye 4 dedim puaha
Bol sans gardaslarim 🧿✋Ekli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Hesap sahibi @vurucu999
Bol şanslar kralEkli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Hesap sahibi @vurucu999
Bol şanslar 3 lü çete yorumda benden gele çok güzel içerik loooo 😅😍😍😍Ekli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Hesap sahibi @vurucu999
Bol şans dostlarEkli dosyayı görüntüle 907978
Sponsor @Mrlbra atamız
Hesap sahibi @vurucu999
Bilmiyorsaniz oynamayın kardeşimKendimize ne zaman hayrımiz dokundu ki markenen serefsizi ilk yari 2 tane 3luk atmıştı banko gelir dedim adam 3 per 1 2 tane denedi girmedi son per deneme bile yapmadı millete verince geliyor kendimize oynayınca gelmiyor işte hep ayni senaryo
Valla bilmesine biliyoruz da sıra bize gelince kara bulutlar ustumuzde geziyor sürekli neden bole oluyor anlamış değilimBilmiyorsaniz oynamayın kardeşim
Sorma bu ara bende perişanım cumaya kadar 10 k lazım cepte sıfırValla bilmesine biliyoruz da sıra bize gelince kara bulutlar ustumuzde geziyor sürekli neden bole oluyor anlamış değilim
Kaderimiz ayniymis la bende dünden beri 10k nin derdine düştüm valla kuzenimden almistim daha veremedim ona bir yerde yanlış mı yapıyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum vallaSorma bu ara bende perişanım cumaya kadar 10 k lazım cepte sıfır
Bugün kritik gün toplamak lazım kod mod bakalım inşallah güzel gecerKaderimiz ayniymis la bende dünden beri 10k nin derdine düştüm valla kuzenimden almistim daha veremedim ona bir yerde yanlış mı yapıyoruz ne yapıyoruz bilmiyorum valla
Tumbet millete 8k bonus vermiş benim heryere yatirim vardi bi oraya yoktu puaha bizim yatirim yaptığımız yerlede 100 fs verir yine ortada kaliriz gibi bakalim ne olacakBugün kritik gün toplamak lazım kod mod bakalım inşallah güzel gecer
Konuyu bana açtırdığında tekten yatmayı çoktan göze almıştı puhahBilmiyorsaniz oynamayın kardeşim