- 4,232
- 1,143
- 113
Başlarız beyler birazdan eğer olurda başarırsak megacüzdan olan kişiye atar dağıtımı yapar o arkadaş bol şans cimri değilim beyler ( 3 kişi 500 tl den)
Son düzenleme:
bolşansBaşlarız beyler birazdan eğer olurda başarırsak megacüzdan olan kişiye atar dağıtımı yapar o arkadaş bol şans
bol sans reis mega cüzdan varBaşlarız beyler birazdan eğer olurda başarırsak megacüzdan olan kişiye atar dağıtımı yapar o arkadaş bol şans
Eyv 3 adım atarız olursa dağıtımı sana bırakırım hocambol sans reis mega cüzdan var
şimdiden kesene bereket diylimEyv 3 adım atarız olursa dağıtımı sana bırakırım hocam
gecen ilk adımdan gitmiştik bu kez gelir umarım reisim tamamdırEyv 3 adım atarız olursa dağıtımı sana bırakırım hocam
O nebol sans reis mega cüzdan var
Hadi bakalım kanka lazocsn ve sen le beraber 1 kişi daha seçer 500 den dağıtırız total 3 kişigecen ilk adımdan gitmiştik bu kez gelir umarım reisim tamamdır
reis adımları atalım da gerisi kolayHadi bakalım kanka lazocsn ve sen le beraber 1 kişi daha seçer 500 den dağıtırız total 3 kişi
kesene bereket simdidenHadi bakalım kanka lazocsn ve sen le beraber 1 kişi daha seçer 500 den dağıtırız total 3 kişi
Bol sansBaşlarız beyler birazdan eğer olurda başarırsak megacüzdan olan kişiye atar dağıtımı yapar o arkadaş bol şans cimri değilim beyler ( 3 kişi 500 tl den)
3. kişide geldi tamamızBol sans
kartlar dagıtıldıBol sans