- 123,057
- 89,279
- 113
Antalya sanırım gençlerle çıkacak ama kg olası oranı da çok güzel
Bu Fethiye gibisi yok Türkiye kupası ayağına süper lig takımlarından parayı kırıyorlar adminimmEkli dosyayı görüntüle 925971
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında sahasında TFF 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'u konuk edecek.
Papara Park'ta oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi Fatih Tokail yönetecek.
Iğdır FK 2 ya da 3 farkla yener gibi reisAntalya sanırım gençlerle çıkacak ama kg olası oranı da çok güzel
Bir ihtimal Antalya 1 gol ığdırın yeneceği garanti de oranı düşükIğdır FK 2 ya da 3 farkla yener gibi reis
Reis işi çözmüşlerBu Fethiye gibisi yok Türkiye kupası ayağına süper lig takımlarından parayı kırıyorlar adminimm
Evet oranları yakalamak önemli sürprizleri bilmek ballı ekmek yer gibi olur reis 🧐Bir ihtimal Antalya 1 gol ığdırın yeneceği garanti de oranı düşük
Bugün elmaslarımı bozdurabilirsem 1K mesaja ulaşıp şöyle balımın üstüne kaymak isterim adminimm🥰🥰Evet oranları yakalamak önemli sürprizleri bilmek ballı ekmek yer gibi olur reis 🧐
Forumda aktif olunca 1 K mesajın olur reis 🧐Bugün elmaslarımı bozdurabilirsem 1K mesaja ulaşıp şöyle balımın üstüne kaymak isterim adminimm🥰🥰
Yav ben de kendime şaşıyorum konuşmayı hele böyle senin açtığın bu futbol Türkiye kupası gibi konularda normalde muhabbeti çok severim de kendimi şuan nihilist penguen gibi hissediyorum 200 küsür daha mesaja ihtiyacım var bana o penguenin gitmeye çalıştığı dağlar gibi geliyor yıllar geçmiş 1K olamadıkForumda aktif olunca 1 K mesajın olur reis 🧐
Yav ben de kendime şaşıyorum konuşmayı hele böyle senin açtığın bu futbol Türkiye kupası gibi konularda normalde muhabbeti çok severim de kendimi şuan nihilist penguen gibi hissediyorum 200 küsür daha mesaja ihtiyacım var bana o penguenin gitmeye çalıştığı dağlar gibi geliyor yıllar geçmiş 1K olamadık
Peki o penguenin sonu...
Bu Penguen Dünyada Viral Oldu Ama Kimse Onu Anlamadı!
Sonu her canlı ölümü tadacaktır reisPeki o penguenin sonu...
Neden bay penguen neden! 1K mesaj yapamazsın! Bunu kabul et!Neden neden?Sonu her canlı ölümü tadacaktır reis
Peki o penguenin sonu...
Ama ben buradayım dedi ve tüm Dünya'yı etkilediSonu her canlı ölümü tadacaktır reis
Bize kısa bir süre de olsa asla vazgeçmemeyi tekrar hatırlattı ruhu şad olsun kral.Ama ben buradayım dedi ve tüm Dünya'yı etkiledi
Antalyanın kadro herhangi bir adam kadro herhalde