Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı TommyEgan / 6 Şubat Tenisler

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
9.99

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,902
2,006
113
Çünkü forum genelini biliyorsun dost çekiliş ve ödül olmayan çoğu kuponlar takip edilmiyor malesef :(
ondan oldugunu sanmıyorum forumda hep eksi paylasımlar karsına cıkıyor yenilediğinde bir konuda ne kadar yok yorum olursa daha fazla kişinin önüne düşüyor mesela 1 saatir forumdaym bu konu yeni sayfama düştü :D

Alfonso31

Bu sevda 7 beni
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,605
5,672
113
ondan oldugunu sanmıyorum forumda hep eksi paylasımlar karsına cıkıyor yenilediğinde bir konuda ne kadar yok yorum olursa daha fazla kişinin önüne düşüyor mesela 1 saatir forumdaym bu konu yeni sayfama düştü :D
Tamam işte dost takip edilmediği için yorum yazılmadığı için geride kalıyor neyse konuyu kirletmeyelim iyi forumlar dost

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,848
5,843
113
Takip etseler min 2 3k sallican da milletin parayla isinyok heralde
Eskiden gelirse çekiliş açardım şans dilemeyen para alırdı konu açınca dağıtım zorunluluğu var sanardım hep 2-3 kişi ulaşırım yazıyodum öyle bişey yokmış sizden öğrendim böyle konu açıyorım takip edene atardık eden olmadı

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Eskiden gelirse çekiliş açardım şans dilemeyen para alırdı konu açınca dağıtım zorunluluğu var sanardım hep 2-3 kişi ulaşırım yazıyodum öyle bişey yokmış sizden öğrendim böyle konu açıyorım takip edene atardık eden olmadı
İyi yapion bosver