- 5,848
- 5,843
- 113
Krdsm senin bu kuponlark niye kisme takip etmio
Tebrikler dost
Çünkü forum genelini biliyorsun dost çekiliş ve ödül olmayan çoğu kuponlar takip edilmiyor malesefKrdsm senin bu kuponlark niye kisme takip etmio
ondan oldugunu sanmıyorum forumda hep eksi paylasımlar karsına cıkıyor yenilediğinde bir konuda ne kadar yok yorum olursa daha fazla kişinin önüne düşüyor mesela 1 saatir forumdaym bu konu yeni sayfama düştüÇünkü forum genelini biliyorsun dost çekiliş ve ödül olmayan çoğu kuponlar takip edilmiyor malesef![]()
Tamam işte dost takip edilmediği için yorum yazılmadığı için geride kalıyor neyse konuyu kirletmeyelim iyi forumlar dostondan oldugunu sanmıyorum forumda hep eksi paylasımlar karsına cıkıyor yenilediğinde bir konuda ne kadar yok yorum olursa daha fazla kişinin önüne düşüyor mesela 1 saatir forumdaym bu konu yeni sayfama düştü![]()
Benim açımdan sorun yokKrdsm senin bu kuponlark niye kisme takip etmio
Takip etseler min 2 3k sallican da milletin parayla isinyok heraldeBenim açımdan sorun yok
Kardeşim takip etsene kuponunu adamınTakip etseler min 2 3k sallican da milletin parayla isinyok heralde
Eskiden gelirse çekiliş açardım şans dilemeyen para alırdı konu açınca dağıtım zorunluluğu var sanardım hep 2-3 kişi ulaşırım yazıyodum öyle bişey yokmış sizden öğrendim böyle konu açıyorım takip edene atardık eden olmadıTakip etseler min 2 3k sallican da milletin parayla isinyok heralde
İyi yapion bosverEskiden gelirse çekiliş açardım şans dilemeyen para alırdı konu açınca dağıtım zorunluluğu var sanardım hep 2-3 kişi ulaşırım yazıyodum öyle bişey yokmış sizden öğrendim böyle konu açıyorım takip edene atardık eden olmadı
UyuyodumKardeşim takip etsene kuponunu adamın
Ekmek zamani uyunur mu kardeşimUyuyodum
Rizzik zamaniEkmek zamani uyunur mu kardeşim