- 11,148
- 7,236
- 113
anlıyorum iyi günlerBeni saf dışı bırakmak için sebepler sundunuz mağduriyet ten benim hakkım![]()
anlıyorum iyi günlerBeni saf dışı bırakmak için sebepler sundunuz mağduriyet ten benim hakkım![]()
Tolga bu forumda çekiliş yok..yapanda yaptiranda banlaniyior..Sen takip edenlere kendin seçip dm atacaksın..ödül vereceksin..yazılan yorumları vakit ayır oku..bak benimde sana etiketlerim var..neredesin sen gene yazıp kayboluyorsunKuralar nasılsa çekilişi yapalim
Bu adam haklı ama çekiliş olmaması konusunda haklı.Normalde benim hakkım. Çekiliş falan değil adam kupon gelirse verecm demiş çekiliş yapacm dememiş
Sonuç ne hemşoBu adam haklı ama çekiliş olmaması konusunda haklı.
Ne bilim bro konu sahibi ben deilimki.dm at sor adama 😁Sonuç ne hemşo
Ne oldu butolga1453
Tebrikler dostum
hahaha noldu sana göndermiştiNe oldu bu
Öyle bir şey yazmadmhahaha noldu sana göndermişti
?@tolga1453 kesene bereket geldi tmmdr
.Kupon geldi manasında yazdm
Beyler tam bir hafta sonra betkanyon paramı ödedi kardeşimin hesabında carktan para çekmiştim hesbaina ip adresiniz incelekti diyip 1 hafta sonra ödediler bu kardeşimi seçtim dm den ulasabilirNe bilim bro konu sahibi ben deilimki.dm at sor adama 😁
Şansa bak ulan 1 hafta sonra 😁 tskr ederim bol şanslar.1 hafta sonra ödeme almışsın oda deisik olmusBeyler tam bir hafta sonra betkanyon paramı ödedi kardeşimin hesabında carktan para çekmiştim hesbaina ip adresiniz incelekti diyip 1 hafta sonra ödediler bu kardeşimi seçtim dm den ulasabilir