Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Oldu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
122,222
88,958
113
1721319340319.png

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçiminde
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 134, Mehmet Büyükekşi'nin 129 oy aldığı duyuruldu.

Ankara'da JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurulda başkanlığa, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu aday oldu.

Genel kurulda 7 sandıkta toplam 281 oy kullanıldı. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan, Hacıosmanoğlu'nun 134, Büyükekşi'nin 129 oy aldığını açıkladı.
Baykan, Mehmet Büyükekşi'nin 1, 2 ve 6 numaralı sandıklara itiraz ettiğini söyledi.
Bu sandıkların sayılmasının ve yönetim kurulu ile denetim kurulu oylamasının ardından kesin sonuçlar açıklanacak.

Öte yandan Baykan, 18 oyun da geçersiz sayıldığını duyurdu. 134, Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.
Bu sonuçlarla Hacıosmanoğlu TFF'nin 44. başkanı oldu. 6 numaralı sandığa yapılan itirazın ardından söz konusu sandık yeniden sayıldı ancak durun değişmedi.

58 yaşındaki İbrahim Hacıosmanoğlu, 2013-2015 yılları arasında Trabzonspor başkanlığı yapmıştı.

Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar TFF başkanlığı yapacak.​

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,424
12,806
113
Ekli dosyayı görüntüle 577457

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçiminde

Ankara'da JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurulda başkanlığa, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu aday oldu.

Genel kurulda 7 sandıkta toplam 281 oy kullanıldı. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan, Hacıosmanoğlu'nun 134, Büyükekşi'nin 129 oy aldığını açıkladı.
Baykan, Mehmet Büyükekşi'nin 1, 2 ve 6 numaralı sandıklara itiraz ettiğini söyledi.
Bu sandıkların sayılmasının ve yönetim kurulu ile denetim kurulu oylamasının ardından kesin sonuçlar açıklanacak.

Öte yandan Baykan, 18 oyun da geçersiz sayıldığını duyurdu. 134, Mehmet Büyükekşi ise 129 oy aldı.
Bu sonuçlarla Hacıosmanoğlu TFF'nin 44. başkanı oldu. 6 numaralı sandığa yapılan itirazın ardından söz konusu sandık yeniden sayıldı ancak durun değişmedi.

58 yaşındaki İbrahim Hacıosmanoğlu, 2013-2015 yılları arasında Trabzonspor başkanlığı yapmıştı.

Al isde bitene gsli gitti bitene tsli geldi bi tane tarafsız başkan goremiycekmi bu turk futbolu acaba ya

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,706
53,260
113
Kulüp başkanlığındaki gibi öyle artıs artıs konuşamaz zamninda alikoc birşeyler söyledi de sonradan aralarında birşey olmadigini söyledi

Bakalım tarafsız olursa iyi olur h.olsun diyelim busezon şampiyon Ts 😃

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
4,014
113
Ekli dosyayı görüntüle 577457

BüyükEkşiden ne farkı var Trabzonlu ve bes para etmez

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,949
4,893
113
fb kulis yaptı kesin şampiyon 🤣