Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Tek Ağardı Bak Saçlarım

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,048
187,241
113
Şikayetimizi söyledik hemen konu kapandı silindi hocam ayıptır ya herkes destekler ken acıklama yapılmadan kaldırılması xok komik
Dostum güzel insan Sponsorumuz bonus dağıtıyor çekilişle bariz kurallar yazıyor, kuralları okunur ona göre katılım sağlanır..çekilişte ismi çıkan üyeler iletilir, kurallara göre bize bildirilir bizde ona göre iletiriz, Anlatabiliyor muyum güzel kardeşim.

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
Dostum güzel insan Sponsorumuz bonus dağıtıyor çekilişle bariz kurallar yazıyor, kuralları okunur ona göre katılım sağlanır..çekilişte ismi çıkan üyeler iletilir, kurallara göre bize bildirilir bizde ona göre iletiriz, Anlatabiliyor muyum güzel kardeşim.
Hocam ama bizim sucumuz ne adam katılmıs hakkı değilse başka kura ceker hakkı olana vermek zor mu yani neyse bizde katılmayı birdaha böyle şeue

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,048
187,241
113
Hocam ama bizim sucumuz ne adam katılmıs hakkı değilse başka kura ceker hakkı olana vermek zor mu yani neyse bizde katılmayı birdaha böyle şeue
yatırımı olanları ben bilemem dostum açık bir şekilde kuralları yazıyoruz ona göre o siteye yatırımın varsa eğer ki kurallar sana uygunsa katılım sağlarsın, ben herkesi bilemem nereye yatırım yaptığını, yani durum benlik değil dostum

Saiteraslannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
849
350
63
yatırımı olanları ben bilemem dostum açık bir şekilde kuralları yazıyoruz ona göre o siteye yatırımın varsa eğer ki kurallar sana uygunsa katılım sağlarsın, ben herkesi bilemem nereye yatırım yaptığını, yani durum benlik değil dostum
Neyse benim demek istediğim aslında böyle katılan insan kurada cıktı mı cıktı hakkı yok yapıştır can 2 gün engelli bir daha katılmazlar korkudan

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,649
52,030
113
Neyse benim demek istediğim aslında böyle katılan insan kurada cıktı mı cıktı hakkı yok yapıştır can 2 gün engelli bir daha katılmazlar korkudan
Knk burda forumun veya adminler in suçu yok son işlemi bonus olupta katılan insanlara söylemek lazım bunları

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
benımde son işlemim bonusmuş hiç problem yapmadım kardeşim bilsem katılmazdım benşm yerime ark. faydalanırdı :D

Fenerbahce35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,178
124
63
Abiii nedense eskisi gibi tutmuyor kuponlar hele basket oynuyorsun 159.5 üst diyorsun 159 da kalıyor.futbolda favoriler mağlüp oluyor