Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Taksitle Telefon Alma

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
519
422
63
İyi forumlar dostlar . Elimdeki emektarın ili bitti telefon yok acil telefona ihtiyacım var.Bankalar kredi vermıyor yapılandırmada oldugum için vatanda vermiyor taksitle varmı bildginiz bi alma yöntemi veya bi yer cidden acil lazm ve baya zor durumdayım

Gokhandgnc35

Doldur irfo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,282
15,043
113
İyi forumlar dostlar . Elimdeki emektarın ili bitti telefon yok acil telefona ihtiyacım var.Bankalar kredi vermıyor yapılandırmada oldugum için vatanda vermiyor taksitle varmı bildginiz bi alma yöntemi veya bi yer cidden acil lazm ve baya zor durumdayım
Hattin ne dostum hat uzerinden alabilirsin uygulamalardan ben ogle aldim telekom taksitle

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,201
14,221
113
Kefil bularak Evkur evshop yada semtinde herhangi bir mağazaya uğrayarak alabilirsin ama mutlaka emekli yada ssklı kefil isterler ayrıca hattında gecikme yoksa 6 ay üzeri ödemelerin aktif ise yine çıkar çıtırdan bir telefon

tekno41

Yeni üye
Yeni Üye
5
1
3
Yön AVM gün içinde teslim ediyor.evkur senetsepet 3 yada 4 gün bekletiyor.icran yoksa onaylanır

Azadi6321

2+2=1
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,068
4,989
113
Hepsiburada da alışveriş kredisi var ordan direk TLF alabilirsin