Bu sefer dağıtım olacak mı 😂Toronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Rolling değil hacı, sende oyna bu kuponu gelecek inşallahBu sefer dağıtım olacak mı 😂
Atlanta handikap yapar geçmiş olsunToronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Para olsaRolling değil hacı, sende oyna bu kuponu gelecek inşallah
Bol sansToronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Bol şanslarToronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Son çeyrek 24 sayı yenen takım 4. Çeyrete 10 sayı farkla kaybettiğini bilirim..Fark 10 ama bu NBA'de hiç bı durumda guvenilmez
Hadi dayı kazan be ölüyoruzFark 10 ama bu NBA'de hiç bı durumda guvenilmez
Bol şanslarToronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Sermaye yok bro nasıl kazanicazHadi dayı kazan be ölüyoruz
Deniz dayı da varmıs işte serdar a attım 10k takılıyor dediSermaye yok bro nasıl kazanicaz
At yalanı öpeyim inanani.o attı zaten mobilden freebet alayım diye nasıl öyle bişey desinDeniz dayı da varmıs işte serdar a attım 10k takılıyor dedi
Köfteyi kaptin sayılır sukruToronto kötü gidişata dur der alır bakalım ne olacakEkli dosyayı görüntüle 690962
Kupon lose ne köftesiKöfteyi kaptin sayılır sukru