- 348
- 165
- 43
Kankam 6lı oynamıyorum. Sportsbet'te stake'te ganyan atıyorum.Bi yabancı 6 lı yapta ona oynayalım kankam
Kankam 6lı oynamıyorum. Sportsbet'te stake'te ganyan atıyorum.Bi yabancı 6 lı yapta ona oynayalım kankam
Bomba geldi aslinda vardı oyunu yanlış kurdukBu ayak gülmedik 5 gelmiş
Canın sağolsun kankaBomba geldi aslinda vardı oyunu yanlış kurduk
Geçmiş olsun Adana'nın 2 bülteninde 50 şer misli 5 te kaldı baş ağrısından hap içmekten zehirlenicem nerdeyse . Hele ikincisi yarışa 2 dakika kala bozup değiştirdim tek attığım atın yanına 4 at yazdım favorisi geldi çok at yazdiigim yeri tek bıraktım oradan gitti 300 bini çöpe attimBomba geldi aslinda vardı oyunu yanlış kurduk
Bakalım kalan ayaklar gelicek.ozellikle son ayakta para yapacağını bekliyorum eğer 5 de kalırsak burdan yatarsak üzülürümCanın sağolsun kanka
Bu sene öyle 5 de kaldimki hemde boş koşulardan favorilerden hep 200 bin 100 bin 400 bin ne ikramiyeler bıraktım bir kere yüzümüz gülmedi. Bak şu kuponları atsam şuraya roman olur. Yani bide en baba oynadigimiz ayda yilda 1 k ya kupon tutarı 300-500 TL'lik oyunlarla neler kaçırdık.Geçmiş olsun Adana'nın 2 bülteninde 50 şer misli 5 te kaldı baş ağrısından hap içmekten zehirlenicem nerdeyse . Hele ikincisi yarışa 2 dakika kala bozup değiştirdim tek attığım atın yanına 4 at yazdım favorisi geldi çok at yazdiigim yeri tek bıraktım oradan gitti 300 bini çöpe attim
Geçmiş olsun Adana'nın 2 bülteninde 50 şer misli 5 te kaldı baş ağrısından hap içmekten zehirlenicem nerdeyse . Hele ikincisi yarışa 2 dakika kala bozup değiştirdim tek attığım atın yanına 4 at yazdım favorisi geldi çok at yazdiigim yeri tek bıraktım oradan gitti 300 bini çöpe attim

Nasipsizlik var ne yapsam illa bir yerde kaciriyoorEkli dosyayı görüntüle 907759
Geçen hafta 115 liraya 100 bin altılı kaçıyor kaçan koşuda 2 startta kalıyor zaten gelen atta yazılırdı 5-6 at koşuyordu . Potada burunla kaybediyor yarışın favorisi
Aynen öyle oluyor dusundugun oyun geliyor oy oyunu oynamiyorsun işte gelmeyecek ya ne yapsan olmuyorNasipsizlik var ne yapsam illa bir yerde kaciriyoor