- 37,104
- 26,954
- 113
Düz ikiki salsan olcakmış ya para vermez ama kardoSabahtan beri 4-2 alıyorum 4-3-2 bitiyor 7-2 alıyorum 8-7-2 bitiyor bi yerde yanlış yapıyoruz illa
Düz ikiki salsan olcakmış ya para vermez ama kardoSabahtan beri 4-2 alıyorum 4-3-2 bitiyor 7-2 alıyorum 8-7-2 bitiyor bi yerde yanlış yapıyoruz illa
150 misliydi kankaDüz ikiki salsan olcakmış ya para vermez ama kardo
4-5 yazar yazık gitti 700-800 anasının ya150 misliydi kanka
3k zarar var bugün at yarısında ortak altılı var 3 de 3 gidiyor 3 ayak kaldı bide ikimizin ortak var bakalım ekmek çıkacak mi4-5 yazar yazık gitti 700-800 anasının ya
İnşallah dostum toplarlarız totoyu 😍3k zarar var bugün at yarısında ortak altılı var 3 de 3 gidiyor 3 ayak kaldı bide ikimizin ortak var bakalım ekmek çıkacak mi
Adamların paraya ihtiyacı yok demekki kanka ben anlamadim 🤣Essekciler harici giriş yasak konuma kanka
Ben atarım iban 22:30 a kadar onlar gelmezse ahahakskdAdamların paraya ihtiyacı yok demekki kanka ben anlamadim 🤣
Aktif degillerdir kankaAdamların paraya ihtiyacı yok demekki kanka ben anlamadim 🤣
Diğer altılı da patladı bizim ki kaldı bi bakalım uyurum ben büyük ihtimalle bol şans bize kankaBen atarım iban 22:30 a kadar onlar gelmezse ahahakskd
Bol şans kanka yat uyu bende işteyim bi 10 k verse de 5-5 almış olsak valla cillop gibi olurDiğer altılı da patladı bizim ki kaldı bi bakalım uyurum ben büyük ihtimalle bol şans bize kanka
Umarım kankaBol şans kanka yat uyu bende işteyim bi 10 k verse de 5-5 almış olsak valla cillop gibi olur
Dm attım kral