Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Siteler Neden Bonusları Kesti

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,200
3,051
113
Beyler son 40 gündür boyuna cepten gidiyor.

Bu siteler bonusları kesti. Kod atanlar günlük yatırıma döndü tadı tuzu kalmadı.

Yatırıma ek FreeBet ve FreeSpinler de had safhada bitti. Eskiden deli gibi yatırıma ek bonuslar oluyordu.

Telefonla arayıp eklemeler falan zaten hak getire. Arayan slot övüp yatırım istiyor.

Bu sitelere ne oldu? Neden böyle yapmaya başladılar. Kampanyalar, Happy Hourslar, Hediye Bonuslar herşey azaldı.

Sizce sebebi nedir?

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113

Bu siteler bonusları kesti. Kod atanlar günlük yatırıma döndü tadı tuzu kalmadı.

Yatırıma ek FreeBet ve FreeSpinler de had safhada bitti. Eskiden deli gibi yatırıma ek bonuslar oluyordu.

Telefonla arayıp eklemeler falan zaten hak getire. Arayan slot övüp yatırım istiyor.

Bu sitelere ne oldu? Neden böyle yapmaya başladılar. Kampanyalar, Happy Hourslar, Hediye Bonuslar herşey azaldı.

Sizce sebebi nedir?
Payfix gibi uygulama gelmedikce eskisi gibi olmaz dost.
Gameofbet var geçenlerde bonus istedik adam site zararda dedi
Utanmasa benden para isteyecek
Gerisini sen düşün

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
196
43

Sizce sebebi nedir?
Çünkü herkes kumar bağımlısı oldu müşteri çok 12 yaşındaki çocuk bile kumar oynuyor annesinin üstüne hesap açmış

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
832
113

Sizce sebebi nedir?
İşte o zamanlardaki amaç bu zamana getirmekti oyuncuları

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
832
113
Müşteri artması falan değil dost yatriim alamıyorlar eskisi gibi daha en temel sorun bence o
Yatorimmi alamıyorlar ben sana diyim hesap işi yapan bı arkadaş var hiç bu kadar yoğunluk görmedim diyo adam doğduğundan beni bu işleri kovalıyor kaçak iddia yapiyodu eskiden şimdi bu işleri kovaliyo çok yatırım oluyor sen yanılıyorsun

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
832
113
Müşteri artması falan değil dost yatriim alamıyorlar eskisi gibi daha en temel sorun bence o
Yatırım çok oluyor diye zaten vermiyolar bonus monus oyuncu var yatırıyor bonusun amacı zateen yatırım yapan oyuncu çekmek AMK hepsinin slot çok kotu vallahi iyi kurtulduk bu ara kötü sarmistim

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,321
1,890
113
üyeye doydularda ondan kumar işinden haberi olmayan kalmadı milleti sömürüyorlar zaten bonus yapsa ne yapmasa ne merak eden girip bakıyor yatırım yapıyor üye çekmek için promo yapmıyorlar bu yüzden de ama geçici bi durum bu 1-2 seneye ilgi iyice azalır ozaman kampanyaları bonusları çoğaltırlar

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,388
2,894
113

Sizce sebebi nedir?
Yatırım alamıyolar var mı başka sorun

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
Yatriim çok alıyorlar su bu diyorsunuz vbet bilet açtı bileti kaç günde iki arkadaş olmasa tamamlayamayacakti altı üstü 2k bilet
Birde bahsettiğimiz vbet birde

Baronizm

Güce Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,624
6,302
113
Eskiden oyuncu azdı oyuncu gelsin diye sürekli dağıtıyorlardi şimdi. 10 kişiden 7 tanesi kumar oynuyor gerek duymuyorlar bonusa

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
Eskiden oyuncu azdı oyuncu gelsin diye sürekli dağıtıyorlardi şimdi. 10 kişiden 7 tanesi kumar oynuyor gerek duymuyorlar bonusa
Ya dostum yanlış bakıyorsunuz olaya oyuncu çok olsun payfix varken herkes çok rahatti 15-16 yaşındaki çocukların bile vardi goruyrodum
Şimdi havale ve kripto işi ile 20 yas altı çok net azalmıştır

Ki bunun en büyük kanıtı yalanım yok gameofbet ten bonus istedim geriden göründüğü gibi değil zarardayiz diyor bunun ötesi var 10 yıldır bu islerdeyim ilk kez zarardayiz diyeni duydum

Ben yatırımı çok almadıklarını surdan kestiriyorum piyasada çok yatırım beklenen firma bilet yapmıştı dağıttığı kadar bilet ancak çıkmış hesabını siz yapın

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
Ve sunuda belirteyim bir kaç every piyasanın net yarısını elinde tutuyor belkide fazlası
JoJo mat holi vb
Çok ciddi oynayanlar stake gambon vs

Geriye kalan oyuncularin yune betgit vbet tarzı siteler alıyor

Geriye kalanlari işte piyasada dagiliyordur

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,321
1,890
113
Ve sunuda belirteyim bir kaç every piyasanın net yarısını elinde tutuyor belkide fazlası
JoJo mat holi vb
Çok ciddi oynayanlar stake gambon vs

Geriye kalan oyuncularin yune betgit vbet tarzı siteler alıyor

Geriye kalanlari işte piyasada dagiliyordur
ya bi kişi tek sitede oynamıyorki ben bahsettiğin her siteye yatırım yapıyorum ara ara herkesin yüksek yatırdıgı belli birkaç site vardır da tek sitede oynayan yok yani

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,455
2,377
113
ya bi kişi tek sitede oynamıyorki ben bahsettiğin her siteye yatırım yapıyorum ara ara herkesin yüksek yatırdıgı belli birkaç site vardır da tek sitede oynayan yok yani
Tamam kabul ama yine eskisi gibi değil
Surdan pay boş vbet bilet düzenledi bu bileti payfix varken duzneleseydi iddia ediyorum 3 günde biterdi forumda katılımda en az 2 katı olurdu
Bak biletteki ilk dortteki kişiyi çıkar onlar olmasa bilet 15 günde bitmeyecekmis nerdeyse
Ki Forum en aktif forumdur bu islerde

Ekli dosyalar