Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı sapsap10 / 5’Li NBA

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,452
113
2 maçları gelirse diğer son 2 maç zaten banko

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,643
59,903
113
ben artık zevkıne takılıom : ))

sen napıon ne var ne yok hayırsız seniii
hepinizi yazdım tek tek
Nereye niye yazdın onu anlamadım Ali önce onu anlat.bayramda bayramını kutlarım ben 1 senedir ortalikda yoksun 3 gün varsın 300gun yoksun alıştık bu haline.valla ne olsun aynı güzel NBA maçları vardı oynayamadim para yokdu öyle takiliyom boş bos

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,985
19,886
113
Nereye niye yazdın onu anlamadım Ali önce onu anlat.bayramda bayramını kutlarım ben 1 senedir ortalikda yoksun 3 gün varsın 300gun yoksun alıştık bu haline.valla ne olsun aynı güzel NBA maçları vardı oynayamadim para yokdu öyle takiliyom boş bos
hep ben mı yazıcam dogum gunu olur ılk bız kutlarız forumda hep
bıde senden beklıoz brom ama maclardan dostunu goremıon :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,643
59,903
113
hep ben mı yazıcam dogum gunu olur ılk bız kutlarız forumda hep
bıde senden beklıoz brom ama maclardan dostunu goremıon :D
Bro doğum günüm nisandaydi bayram daha yeni geçti bayramda yazdım ben sana dmden yani en son ben yazdım 😁 aktif deilsinki birakdinmi hapisemi girdin öldunmu haberimiz yok.aktif olcanki hanerimiz olsun senden

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,985
19,886
113
Bro doğum günüm nisandaydi bayram daha yeni geçti bayramda yazdım ben sana dmden yani en son ben yazdım 😁 aktif deilsinki birakdinmi hapisemi girdin öldunmu haberimiz yok.aktif olcanki hanerimiz olsun senden
arada girip izliom dostum
benım işler baya yogun bırde vakıt bulamıom pek o yuzden
ama dostlugumuz bakı bılıon