- 41,395
- 15,899
- 113
Bol şanslar şansın açıldı burdan bı 5 k ile çıkarsınYok ki 10 k mız basalım 15 dakikada ihya olalım , tarihte böyle oynadığım çok olmuştur ilk 30 dakika içerisinde gol deyip 29 da aldığımda vardı yenisi eklendi ama 1 k şimdi burdan nasıl ilerliycez bakalım🙄✅
Ekli dosyayı görüntüle 935281
Varol modum, bir yanım buz sarayı , bir yanım çılgın nar ağacı neylersin🙄🙏Bol şanslar reis
Umarım dostum benim çıkmam lazımBol şanslar şansın açıldı burdan bı 5 k ile çıkarsın
Tebrikler yürü dostYok ki 10 k mız basalım 15 dakikada ihya olalım , tarihte böyle oynadığım çok olmuştur ilk 30 dakika içerisinde gol deyip 29 da aldığımda vardı yenisi eklendi ama 1 k şimdi burdan nasıl ilerliycez bakalım🙄✅
Çıkarsın İnşallah 🧿🧿🧿😍Umarım dostum benim çıkmam lazım
Varol dostum, koşmak istiyorum aslında🙄🙏Tebrikler yürü dost
🙏🥰Çıkarsın İnşallah 🧿🧿🧿😍
TebriklerYok ki 10 k mız basalım 15 dakikada ihya olalım , tarihte böyle oynadığım çok olmuştur ilk 30 dakika içerisinde gol deyip 29 da aldığımda vardı yenisi eklendi ama 1 k şimdi burdan nasıl ilerliycez bakalım🙄✅
Sen kazan yeterli boşver milleti 😁City maçı şaşırtmıyor inceden inceden çok para kazandıracak herhal millete
Ms sonucu bekliyorum dostum bu tren kaçtı artıkSen kazan yeterli boşver milleti 😁
🙏🥰Tebrikler