- 42,332
- 16,686
- 113
Bol sansŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
Dostlarlada paylaşırız sevincimizi❇🙏
B E Ş İ K T A Ş........................................
Ekli dosyayı görüntüle 926980
Varol abim , nasılsınBol sans
Kötüyüm meteliksizim güzel NBA maçı vardı kupon yapamadim 😁 sen nasılsın.Varol abim , nasılsın
Kırmızı abimKötüyüm meteliksizim güzel NBA maçı vardı kupon yapamadim 😁 sen nasılsın.
Bol şans dost yarın heyecan ikiye katlanacak Beşiktaş'ım ilk yarıdan çeker fişiŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
Bı oh çekeriz reisŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
😍Aynen dostum,güzelde transfer yaptık geç oldu ama sanki güzel oldu , 🙏🦅🦅Bol şans dost yarın heyecan ikiye katlanacak Beşiktaş'ım ilk yarıdan çeker fişi
Aynen durduk durduk birden açıldık Beşiktaş kupayı da önemsiyor yarın güzel bir maç oynarız diye düşünüyorum😍Aynen dostum,güzelde transfer yaptık geç oldu ama sanki güzel oldu , 🙏🦅🦅
Çekmemiz lazım dost çok net hatırlıyorum 11 yaşındayım Babamla beraber izliyoruz maçı , yine kış böyle kocaeli ligteydi o zaman 3_1 yenmişlerdi bizi yorganı tepeme çekip hüngür hüngür ağlamıştım yenildik diye bugün hesap günü olsun 🙏🦅❤Bı oh çekeriz reis
Dilediğimiz gibide olsun dostum, iyi olacak iyi😇🥰Aynen durduk durduk birden açıldık Beşiktaş kupayı da önemsiyor yarın güzel bir maç oynarız diye düşünüyorum
Varol sen dost🙏Bol şans
Bol şans şimdidenŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
Varol Tahirim🙏😇Bol şans şimdiden
İnş dost🙏Dilediğimiz gibide olsun dostum, iyi olacak iyi😇🥰
hadi bol şanslar umarım olur kuzenŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
Umarım kardo🙏😇Varolhadi bol şanslar umarım olur kuzen
bol şans diliyorum ya hak @BeşiktaşŞansımız bol olsun , vurduğun gol olsun BEŞİKTAŞ ✅🔥🔥🔥✅
Kanka Latife yaptım yeni transfer geldi ya Koreli 😁😁😁Çekmemiz lazım dost çok net hatırlıyorum 11 yaşındayım Babamla beraber izliyoruz maçı , yine kış böyle kocaeli ligteydi o zaman 3_1 yenmişlerdi bizi yorganı tepeme çekip hüngür hüngür ağlamıştım yenildik diye bugün hesap günü olsun 🙏🦅❤