- 31,264
- 25,860
- 113
Sinyal çekelim hmenTamam abi ne kızıyon hiç erkenden wonlamadık Şaşırdık :\
Sinyal çekelim hmenTamam abi ne kızıyon hiç erkenden wonlamadık Şaşırdık :\
Şşşs yengenKim bu yavru ceylan
Bak cozmussun siteyi spor oynayip neden vbette oynuyosunAga 10 K kaybettim geçen ay sinirlendim 300 eklemişlerdi sonra eklemediler. Ama parça parça 200-200 kaybetsem daha fazla ekliyorlardı. Büyük para kaybedince site tınlamıyor tekte
Sorma ya aptallık resmen tövbe ettim ama ya oraya yatırmam asla dahaBak cozmussun siteyi spor oynayip neden vbette oynuyosun
Go homeBu konu yesıllenıp kapansın wonlattık ısımız bıttı
Sonra gelde bizde gülelim AlamanciÖmer dostumuzla Erhan dostlarımız çok güzel espriler yapmışta sonra okuyarak güleceğim 😂
Benimkini komik bulmamışÖmer dostumuzla Erhan dostlarımız çok güzel espriler yapmışta sonra okuyarak güleceğim 😂
Erhan şu bülteni kolaçan ette geceye güzel bir kombine basalımSonra gelde bizde gülelim Alamanci
Geceye maç yok Cl var 45 dk ya oynancaksa oraya oynanır sonrası çöpErhan şu bülteni kolaçan ette geceye güzel bir kombine basalım
Senin yerine ben gülerim dost yorulma senÖmer dostumuzla Erhan dostlarımız çok güzel espriler yapmışta sonra okuyarak güleceğim 😂
Ooo Cl yi unuttuk yapışalım ona birazdanGeceye maç yok Cl var 45 dk ya oynancaksa oraya oynanır sonrası çöp
Ömer dostumuzla Erhan dostlarımız çok güzel espriler yapmışta sonra okuyarak güleceğim 😂
Valla ilk öyle yazdım sonra değiştirdim bastım dost.Şimdi paylaşacağım 😂Almancinin kuponu izleyin şimdi City her 2 yarida da gol var yanına da bı tane basket koycak