Gs uzakara lider olduğu için bir hamle yapma ihtiyacı duydu demek kiadaları da vermiş mi büyük başkan ali koç![]()
Kiralıkmış bende garipsedim ama en azından her maç oynar oradaBarış'tan başka kimse kalmamıs mı
ama haklı çıktı gözümüzü karartıp transfer yapacağız dedi 2. sırada ki takımın stoperini ikna etti 17.sıraya gelmeyeGs uzakara lider olduğu için bir hamle yapma ihtiyacı duydu demek ki
Hayatında hiç Kadıköy galibiyeti gördün mü ?ama haklı çıktı gözümüzü karartıp transfer yapacağız dedi 2. sırada ki takımın stoperini ikna etti 17.sıraya gelmeye![]()
100 mesaja ulaştığında otomatik çıkıyor. 100 msj barajı var@Blue's başkanım konuyla alakası yok ama sohbet neden kullanılmıyor ben girince bomboş bi sayfa çıkıyor
Malatyanın stadındada galibiyet görmedim hiç demek malatya bizden büyük takımmış bunu öğrenmek yıktı beni sabah sabahHayatında hiç Kadıköy galibiyeti gördün mü ?![]()
100 mesaj mı daha çok var desene ohoo şunu 20 yapsaydınızda aktif bi sohbet dönseydi bende diyorum niye sohbette kimse olmuyor100 mesaja ulaştığında otomatik çıkıyor. 100 msj barajı var
Sohbet aktif, akşamları yoğun100 mesaj mı daha çok var desene ohoo şunu 20 yapsaydınızda aktif bi sohbet dönseydi bende diyorum niye sohbette kimse olmuyor
bu posta ard arda 84 yorumy apsam sıkıntı olur muSohbet aktif, akşamları yoğun
ben gördüm ( yaşım müsait çünküHayatında hiç Kadıköy galibiyeti gördün mü ?![]()
ben gördüm ( yaşım müsait çünkü)
mesaj sayısı transferi olsaydı seve seve aktarırdım be renktaş.bu posta ard arda 84 yorumy apsam sıkıntı olur mu![]()
başkana soralım belki oluyordurmesaj sayısı transferi olsaydı seve seve aktarırdım be renktaş.
kral artık şu engelımı kaldırsan kimseye küfür etmedim sövmedim para çekemedığım aile yakını tc si yuzunden öğrenci olduğum için maddi sıkıntılar oluyor tepki vermiş olabilirim fakat insaniz küfürde etmedim ne banmış arkadaşSohbet aktif, akşamları yoğun