Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parayı Kazandım Ama Kendimi Tutamadım

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Kumarda durabilmek cok önemli dostlar gerçekten yapana helal bn yapamiyom

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Abi kazandık ama duramadım yaa cnm sıkıldı sbh sbh

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
böyle bir sorunun varsa sponsorlardan asla oynama, çekim verene kadar 10 kez iptal edip paranı kaybettirmeye çalışıyor istisnasız hepsi
Kardeşim dene bu 6 bet
den dosya yüksek olduğu icin kesmek zorunda kaldım inan ki 100 bete ful ekran 50k odedi ama kaybetim sen kazanırsan dur bn kayıp cok ondan ole yaptim

Ekli dosyalar

hkbets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
44
28
Bağımlılık şuursuzlaştırır. .. burada bunu yaşamayan yoktur...unut gitsin...aklında kaldıkça kaybetmeye devam edersin..geçmiş olsun

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Bağımlılık şuursuzlaştırır. .. burada bunu yaşamayan yoktur...unut gitsin...aklında kaldıkça kaybetmeye devam edersin..geçmiş olsun
Ole ztn kayıpları alcam die elimdeki paralardan oluyorum sanki milyon kaldırmışım gbi oyunlar sorsak sitelere sans ne şansı yaa kimse kimseyi kandırmasın

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,797
24,954
113
Keşke knka kayip cok laa 50k yetmiyor
Kardeşim azla yetinmeyen adamın borç katlanarak artar ne zaman az az kazanıp çekmeye başladım borcum bitti o yüzden her kumara para attığında min. Şu kadar max şukadar ve üstü dur noktam bu diye kendine aşıla yoksa 500 atıp 300k yapsan sabaha kadar oynar sıfırlarsın “, sonu belli bu işin sporu canlısı veya slotu hiç fark etmez. Yaşadığım şeylerin 1000 de birini yazsam yol olur nasıl intihar etmedin dersin.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Bilmiyorum beyler 250k kayip vwr onu nsl kurtarsam Bilmiyorum 50k kredi çeksem slota katlarmiyim Bilmiyorum bankalardan suan 20k icerdeyim