- 17,550
- 6,149
- 113
Rol veya cekilis ac 27865 dm geliyor artık dost millet nasil konu açsın artik sen soleŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok bencillesti bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Kanka bilmiyorum bizim yanlış buyutulduk hata bizdemi herkes yanlış yapa bilir insanız sonuçta birşeyleri yanlış yapa yapa doğruyu gorecezde böyle olmasa daha iyiydiRol veya cekilis ac 27865 dm geliyor artık dost millet nasil konu açsın artik sen sole
Ben mesela artık belli başlı kişiler dışında kuruş kimseye faydam olmayacak bu ayda çok nankör gördük ettik yeter artık 🤣Şu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Hep bana hep bana diyenler yüzünden insanları soğutuyor lar normal bu arada bol şansın olsunŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
500 e rol ac 3 adim at max 3k para kazaniyorsun ee forumda 20 tane adamlan samimi oluyorsun hangi adama ulasamazsan tavır yapıyor insan da en iyisi açmıyim diyorKanka bilmiyorum bizim yanlış buyutulduk hata bizdemi herkes yanlış yapa bilir insanız sonuçta birşeyleri yanlış yapa yapa doğruyu gorecezde böyle olmasa daha iyiydi
Ya takip etsin iki üç kişiye verirsin oda yapacak zaten kazanırsa atacak yani herkese yetisemezsin ki500 e rol ac 3 adim at max 3k para kazaniyorsun ee forumda 20 tane adamlan samimi oluyorsun hangi adama ulasamazsan tavır yapıyor insan da en iyisi açmıyim diyor
Eskiden bu denli degildi forum sonradan bozuldu bide borc isleri de gün yüzüne çıktı orda koptu is artik bide cidden bu forumda her insan parayi hak etmiyor kankaYa takip etsin iki üç kişiye verirsin oda yapacak zaten kazanırsa atacak yani herkese yetisemezsin ki
Bol şans dostŞu forumda birseyler dönüyor ama neyse herkes çok degisti ( bazıları hariç ) bazılari yüzünden kimse rolling bile açmıyor neyse herkese iyi forumlar bol sansssEkli dosyayı görüntüle 846942
Helalin varAha valla geldi
Valla dost kolpacı ve hep bana diyen insan çok birde parası varken yok olup para bitince sinyal atanlar çok insanı soğutuyor lar hepEskiden bu denli degildi forum sonradan bozuldu bide borc isleri de gün yüzüne çıktı orda koptu is artik bide cidden bu forumda her insan parayi hak etmiyor kanka
Valla bilmiyorum kral nerden bakarsan bak konuya sacma geliyorEskiden bu denli degildi forum sonradan bozuldu bide borc isleri de gün yüzüne çıktı orda koptu is artik bide cidden bu forumda her insan parayi hak etmiyor kanka
Bol şans Osman profil olmayınca tanıyamadım aq
Bol şans tekrardan