Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 / Kasa 925 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,343
28,435
113

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,139
42,681
113
Kanka bilmiyorum bizim yanlış buyutulduk hata bizdemi herkes yanlış yapa bilir insanız sonuçta birşeyleri yanlış yapa yapa doğruyu gorecezde böyle olmasa daha iyiydi
500 e rol ac 3 adim at max 3k para kazaniyorsun ee forumda 20 tane adamlan samimi oluyorsun hangi adama ulasamazsan tavır yapıyor insan da en iyisi açmıyim diyor

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,139
42,681
113
Ya takip etsin iki üç kişiye verirsin oda yapacak zaten kazanırsa atacak yani herkese yetisemezsin ki
Eskiden bu denli degildi forum sonradan bozuldu bide borc isleri de gün yüzüne çıktı orda koptu is artik bide cidden bu forumda her insan parayi hak etmiyor kanka

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,454
4,186
113
Eskiden bu denli degildi forum sonradan bozuldu bide borc isleri de gün yüzüne çıktı orda koptu is artik bide cidden bu forumda her insan parayi hak etmiyor kanka
Valla dost kolpacı ve hep bana diyen insan çok birde parası varken yok olup para bitince sinyal atanlar çok insanı soğutuyor lar hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...