Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Önemli - Muhabbet yardım.

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Beyler kapalı cezaevi geçmişi olan yada bilgisi olan arkadaş var mı ? Yardım lazım bana da bilgi lazım yada. İnternetten kısıtlı bilgi alabiliyorum

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Kardeşim ne bilgi istiyorsun asam gibi yaz yardımcı olalım

ardaburak

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
68
4
8
kardeş 15 yıldır şahsen işin içindeyimm ne istiyorsun anlat derdini yardımcı olalım

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
kardeş 15 yıldır şahsen işin içindeyimm ne istiyorsun anlat derdini yardımcı olalım
abim taahutten dolayı 3 ay maltepe acık cezaevinde cezalandırılmışdı. Sonra çıkmasına 11 gün kala disiplin sucu yaptı diyorlar. (avukata yumruk mu nedir tam bilmiyorum ) kapalıya almışlar. Arıyordu ediyordu açıktayken onuda yapamıyor bilgi alamıyoruz. Sonra vakıfbank kartıyla para yolluyorduk mahkum kart mıdır nedir. Oraya para attık olay olduğu gün aradan 1 gün geçti. Bir tane kadın arıyor hüseyin arattırdı filan falan. Para yollayacakmışsınız filan diyor. Haftalık 1000 gidiyor biz o kadar atıyoruz diyor. Fazla inandırıcı gelmedi yani. Ne kadar para gider , ne zaman arayabilir , şartlar nasıldır? L tipi maltepe kapalı cezaevi , L tipi yani

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Kardeşim ceza evleri eskisi gibi değil öyle kimseye para filan yatırmayın mahkum kart a yollayacaksın zaten kapalıya aldılarsa ziyaretine gitsene kardeşim bu kadar dert edeceğine görüş günü değilse savcıya durumu anlat görüş verir. Haftada harcayacağı zaten sigara parası + kantinden ıvırzıvır o kadar. Ayrıca dediğimi yap git görüşe adamı kapalıya almışlar ziyaretine mi gitmiyorsunuz sizde bir hoşsunuz. Öyle eski sistem yok koğuşa dışardan istediğini al filan kalmadı ufak tefek şeyler oluyor zaten nakit para geçmiyor cezaevlerinde sen beni dinle yarın atla git nedir ne değildir öğren

Son düzenleme:

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Kardeşim ceza evleri eskisi gibi değil öyle kimseye para filan yatırmayın mahkum kart a yollayacaksın zaten kapalıya aldılarsa ziyaretine gitsene kardeşim bu kadar dert edeceğine görüş günü değilse savcıya durumu anlat görüş verir. Haftada harcayacağı zaten sigara parası + kantinden ıvırzıvır o kadar. Ayrıca dediğimi yap git görüşe adamı kapalıya almışlar ziyaretine mi gitmiyorsunuz sizde bir hoşsunuz. Öyle eski sistem yok koğuşa dışardan istediğini al filan kalmadı ufak tefek şeyler oluyor zaten nakit para geçmiyor cezaevlerinde tabi gardiyanlara indirmeyeceksen ana zaten içeri nakit alacaksan onuda gardiyan getiriyor :) başka türkü nakit sokamazsın:) sen beni dinle yarın atla git nedir ne değildir öğren
a) kapalı cezaevine yeni alındı 50 saat oldu toplamda İstanbul'da ben de Antalyadayım. Ondan görüşüne katılamadım
b) İstanbul'a benim de gitmemem için sağlam nedenler var yoksa koştur koştur gidip öğreneceğim durumu.
c) Kartların geçerli olduğunu biliyorum. Zaten para kartına yatırılıyor ama gardiyan parayı getirince üstüne konma içeride ezme durumları var mıdır ?
d) Yeni aldığım bilgiye göre max 500 haftalık limitmiş. Para yatır diyen adamın eşi bize haftalık 1000 atıyoruz diyordu tutarsızlık olduğu için bilgisi olana danışma derdindeyim.
e) Ne kadar yüzeysel ve yargısal baksan da duruma cevap için teşekkürler

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Kardeşim detayı baştan ver kimse karttaki paraya çökemez ben o nakit işini durumu izah ermek için örnek verdim içeri nakit sokulmuyor soksanda kantinde geçmiyor. İşte sigara artı ıvırzıvır limiti o para zaten 300-500 neyse işte sen dediğim gibi kimseye para gönderme annene babana cezaevini arattır durumu ve şehir dışında olduğunuzu anlatın haber alamadığınızı hayatından endişe ediyoruz vb. Biraz allayıp pullayıp süsleyin hastalıktan ötürü gelemiyoruz yaşlıyız sakatız cart curt anladın sen işte ya size net bilgi verirler yada telefon da görüştürürler merak etme yalnız o mahkum kart açık taki orada geçiyorumu hercezaevinin ayrımı onu bilmiyorum. Bu para pul işini dediğim gibi başkasına yollamayın açıktaki kart orada geçiyormu cezaevinden öğrenebilirsin geçiyorsa sorunyok geçmiyorsa yine ceza evinden nasıl yeni kart alınacak vb. Bilgisini al. Ensağlam yöntem bu.

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Hiç bir şekilde içeri nakit te gönderme abinle konuşmadan. birine verileceksede abin sana söyler sen dışarda vereceksindir dediğim gibi nakitin içeride bir hükmü yok.

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
La :) asıl sikivride nakit geçmiyor bu kart işinin başladığı cezaevi Silivri nasıl kart geçmiyor ??

ardaburak

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
68
4
8
cezaevlerinde tabi gardiyanlara indirmeyeceksen ......... hamuka kardeş şunu bi düzeltsek yanlış oluyorda

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Olur düzelteyim ben onu lafın gelişi söyledim yok öyle şeyler artık versenizde alan yok kırılan varsa kusura bakmasın hakkını helal etsin

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
46
28
Kaldırdım o kısmı tekrar kusura bakmayın ama eskiden sistem öyle çalışıyordu biz içeri herşeyi sokuyorduk. Ama tabi artık kalmadı öyle şeyler bırak para vermeyi teklif dahi edemiyorsun