- 378
- 101
- 43
Beyler kapalı cezaevi geçmişi olan yada bilgisi olan arkadaş var mı ? Yardım lazım bana da bilgi lazım yada. İnternetten kısıtlı bilgi alabiliyorum
Beyler kapalı cezaevi geçmişi olan yada bilgisi olan arkadaş var mı ? Yardım lazım bana da bilgi lazım yada. İnternetten kısıtlı bilgi alabiliyorum
abim taahutten dolayı 3 ay maltepe acık cezaevinde cezalandırılmışdı. Sonra çıkmasına 11 gün kala disiplin sucu yaptı diyorlar. (avukata yumruk mu nedir tam bilmiyorum ) kapalıya almışlar. Arıyordu ediyordu açıktayken onuda yapamıyor bilgi alamıyoruz. Sonra vakıfbank kartıyla para yolluyorduk mahkum kart mıdır nedir. Oraya para attık olay olduğu gün aradan 1 gün geçti. Bir tane kadın arıyor hüseyin arattırdı filan falan. Para yollayacakmışsınız filan diyor. Haftalık 1000 gidiyor biz o kadar atıyoruz diyor. Fazla inandırıcı gelmedi yani. Ne kadar para gider , ne zaman arayabilir , şartlar nasıldır? L tipi maltepe kapalı cezaevi , L tipi yanikardeş 15 yıldır şahsen işin içindeyimm ne istiyorsun anlat derdini yardımcı olalım
a) kapalı cezaevine yeni alındı 50 saat oldu toplamda İstanbul'da ben de Antalyadayım. Ondan görüşüne katılamadımKardeşim ceza evleri eskisi gibi değil öyle kimseye para filan yatırmayın mahkum kart a yollayacaksın zaten kapalıya aldılarsa ziyaretine gitsene kardeşim bu kadar dert edeceğine görüş günü değilse savcıya durumu anlat görüş verir. Haftada harcayacağı zaten sigara parası + kantinden ıvırzıvır o kadar. Ayrıca dediğimi yap git görüşe adamı kapalıya almışlar ziyaretine mi gitmiyorsunuz sizde bir hoşsunuz. Öyle eski sistem yok koğuşa dışardan istediğini al filan kalmadı ufak tefek şeyler oluyor zaten nakit para geçmiyor cezaevlerinde tabi gardiyanlara indirmeyeceksen ana zaten içeri nakit alacaksan onuda gardiyan getiriyorbaşka türkü nakit sokamazsın
sen beni dinle yarın atla git nedir ne değildir öğren