Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı netherlands / Stade Reims 5.5 Gol Üst 10K

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
2.04

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,935
5,043
113
2 ye katlayıp mamamı alır uzarım diyorsun çok mantıklı dost şansın daim ola hayırlı geceler 👋
Saolasın dostum Evt yok ya 10 k basarız en fazla kasayı atmam kalsın yarına gelirse çekeriz gelmezse yarın devam

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,951
43,616
113
Bu konuda haklısın evt 3 alıp 5 vermek olmaz burdan 2 gündür güzel kar bıraktı geri verirsek problem
Aynen o yuzden sabırlı şekilde devam edersen batma sansin azalır bu paraları gördükten sonra yavaş yavaş ilerlersen parani daha da katlarsin yok acele edersen max 4 5 saatte sifirlanirsin 2 defa milyona ulaşıp diğer aya geçmeden sifirlandim o yuzden sakin şekilde ilerlersen senin avantajına olur hayırlı akşamlar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,935
5,043
113
Aynen o yuzden sabırlı şekilde devam edersen batma sansin azalır bu paraları gördükten sonra yavaş yavaş ilerlersen parani daha da katlarsin yok acele edersin max 4 5 saatte sifirlanirsin 2 defa milyona ulaşıp diğer aya geçmeden sifirlandim o yuzden sakin şekilde ilerlersen senin avantajına olur hayırlı akşamlar
Teşekkürler kardeşim cansın