Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA / EuroLeague / EuroCup -- Tahmin - Analizler

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,809
7,839
113
NBA / EuroLeague / EuroCup
Basketbol iddaa tahminleri, banko ve hazır kuponlar, basketbol maç analizleri4890.jpg

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,809
7,839
113
Phoenix - Brooklyn
Phoenix 3 maçlık galibiyet serisi sonrası son maçları kaybetti. Miami karşısında Booker'ın yokluğunda kötü üçlük attılar. Allen ritmini bulamadı. Birçok oyuncu verimsiz oynadı. Goodwin düşüşte. Booker yok. Jalen Green'ın durumu belirsiz. Brooklyn son 11 maçta 10 mağlubiyet aldı. Clippers deplasmanında erken dağıldılar. Neredeyse her oyuncu çember dövdü. Phoenix yüksek skor üretip farklı kazanır.
Tahmin: Phoenix 109.5 üst 1.95

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,809
7,839
113
Torento - Beşiktaş
Maç okumasında ibre Beşiktaş tarafına daha yakın çünkü EuroCup oyun temposu/üretimi açısından Beşiktaş bu sezon yüksek tavanlı bir hücum profili çiziyor. Trento ise daha aşağıda kalıyor; ayrıca Beşiktaş son karşılaşmalarında Trento'yu geçmeyi başardı. rento'nun kazanma senaryosu evinde oyunu sertleştirip tempoyu düşürmek ve Beşiktaş'ın top kaybı/geri koşu anlarını yakalamak; Beşiktaş'ın kazanma senaryosu ise erken dış şut ritmi + pota altını kontrol edip (ribaund/ikili sıkıştırmalar) skoru 90'ların üstüne taşıyabilmek. Bu maçta Beşiktaş, deplasmanda yüksek sayı performansı ve hücum ritmiyle maçı kazanır.
Tahmin: Beşiktaş 89.5 üst 1.85

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
175
43
Torento - Beşiktaş
Maç okumasında ibre Beşiktaş tarafına daha yakın çünkü EuroCup oyun temposu/üretimi açısından Beşiktaş bu sezon yüksek tavanlı bir hücum profili çiziyor. Trento ise daha aşağıda kalıyor; ayrıca Beşiktaş son karşılaşmalarında Trento'yu geçmeyi başardı. rento'nun kazanma senaryosu evinde oyunu sertleştirip tempoyu düşürmek ve Beşiktaş'ın top kaybı/geri koşu anlarını yakalamak; Beşiktaş'ın kazanma senaryosu ise erken dış şut ritmi + pota altını kontrol edip (ribaund/ikili sıkıştırmalar) skoru 90'ların üstüne taşıyabilmek. Bu maçta Beşiktaş, deplasmanda yüksek sayı performansı ve hücum ritmiyle maçı kazanır.
Beşiktaş bu yıl basketbolda üstten çok kazandırıyor

Rayki

Fenomeno
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,229
197
63
Hocam bu gece ki nba tahminleriniz nelerdir

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,743
549
113
Torento - Beşiktaş
+
Temsilcimiz Beşiktaş hem daha derin bir kadroya sahip hem de oyunun her alanında rakibine üstünlük kurabilecek araçlara sahip. Özellikle ribaundlarda ve asist üretiminde oluşacak fark, maçın kırılma noktası olabilir. Trento’nun iç sahada direnç göstermesi olası, ancak temsilcimizin ikinci yarıda oyunu koparması ve net bir galibiyet alması daha gerçekçi bir senaryo. Handikap 2 (-3.5)
Temsilcimiz 4 Sayı fark atar.

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,810
1,379
113
Torento - Beşiktaş
Gelir bjk

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
@mrt2131 iyiyim dostum sen nasılsın? Gel iyilik akımında gereksiz yazmayalım diye oradan cevap vermedim

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,061
2,510
113
Özel kullanmıyorum yada kullanamıyorum desem daha yeridir. Sadece öyle paylaşım maylaşım durumlarında yöneticilerden özel grup kurmalarını rica ediyorum. Hayırdır yazabiliyosan yaz burdan

mrt2131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,945
2,026
113
Özel kullanmıyorum yada kullanamıyorum desem daha yeridir. Sadece öyle paylaşım maylaşım durumlarında yöneticilerden özel grup kurmalarını rica ediyorum. Hayırdır yazabiliyosan yaz burdan
Özelden konussaydik daha iyi olurdu neyse boşver çok sıkıntılı donemdeyim