Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Nba Analiz

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,149
444
113
Alperen All Star seçilemedi ve oyuncu + koç puanlarının etkisi oldu bunda. Indiana'ya karşı + bir motivasyon ile oynayacaktır. Sezonu kapatan Steven Adams ve Durant'de bu maçta sakat ve oynamayacak. Alpi pota altını karartır. Hem 2 sayılık marketi hem +25 marketi olası seçimler.

Minnesota son maçlarında Memphis potasına +130 sayı bıraktı bu maçta hem Edwards hem Randle beklenen performanslarını gösterdiler. Bu maçta ikisininde oynayıp oynamayacaklari maç saatinde belli olacak. Birinin olmadığı senaryoda Jaden McDaniels sayı yükünü alır. Son 2 maçında 20 sayı atan oyuncu için bugün 15 sayı olası. Alternatif olarak Edwards +30 baremi üzmez gibi duruyor.

Clipersda Harden yok ve Philadelphia 'yı ağirlayacaklar takım yorgun ve Kawhi'nin eline bakıyorlar. O 'da son Suns maçında abi gibi oynadı ve attı ve attırdı son maçında olduğu gibi bugünde 5 asist yapar diyorum Kawhi. Dileyen Kawhi sayı baremiyle değiştirebilir.

Bir kaç arkadaş istediği için paylaştım ,dileyen oynayabilir kesinlikle tutuacak , %100 vs gibi bir iddaam yoktur. Burası nba hepside gelmezse şaşırmam zira oyuncu marketleri açılan farka göre sizi ortada bırakır.

Ekli dosyalar

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Alperen All Star seçilemedi ve oyuncu + koç puanlarının etkisi oldu bunda. Indiana'ya karşı + bir motivasyon ile oynayacaktır. Sezonu kapatan Steven Adams ve Durant'de bu maçta sakat ve oynamayacak. Alpi pota altını karartır. Hem 2 sayılık marketi hem +25 marketi olası seçimler.

Minnesota son maçlarında Memphis potasına +130 sayı bıraktı bu maçta hem Edwards hem Randle beklenen performanslarını gösterdiler. Bu maçta ikisininde oynayıp oynamayacaklari maç saatinde belli olacak. Birinin olmadığı senaryoda Jaden McDaniels sayı yükünü alır. Son 2 maçında 20 sayı atan oyuncu için bugün 15 sayı olası. Alternatif olarak Edwards +30 baremi üzmez gibi duruyor.

Clipersda Harden yok ve Philadelphia 'yı ağirlayacaklar takım yorgun ve Kawhi'nin eline bakıyorlar. O 'da son Suns maçında abi gibi oynadı ve attı ve attırdı son maçında olduğu gibi bugünde 5 asist yapar diyorum Kawhi. Dileyen Kawhi sayı baremiyle değiştirebilir.

Bir kaç arkadaş istediği için paylaştım ,dileyen oynayabilir kesinlikle tutuacak , %100 vs gibi bir iddaam yoktur. Burası nba hepside gelmezse şaşırmam zira oyuncu marketleri açılan farka göre sizi ortada bırakır.
Bol şanslar

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
510
93

Houston eksikleri varsa Indiana galibiyetine oynayalım mı.

KoreanWhiteTiger

You Think You Know Me
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,149
444
113
Houston eksikleri varsa Indiana galibiyetine oynayalım mı.
Haliburton olmadan ne yapacağını kestiremiyorum onların. Sheppard ve Amen ekstra oynamazsa +9 baremi üzmez gibi duruyor Indiana için ama muamma. Direk Indiana sıkıntı.

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,137
406
83
HARDEN sakat aynısını oynadim emeğine saglik leonard gelme ihtimali yüksek bol şanslar 6 oran bende 5 x 30

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,640
14,422
113
Nembhard asist ribaund 9.5 girdim. 1 rib 8 asist.... ben kaçar bol şans size