Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Nazo987 | Kombine

Kupon Miktarı
1700
Kupon Oranı
1.40

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,672
1,879
113
yani kaç tl yatırdın kaç aldın bilmiyorum ama 100k bassan bile ne vercek burası

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,993
113
hayır dostum fakirlikle alakası yok oynadıgın oranlara baksan anlarsın az fantazik oyna gözün yükseklerde olsun bu oranlardan yatsan nolcak :D
ah be kankam ah be kankam garanti para kazanmak varken neden yüksek orana kendimi öptüreyim :D sürpriz oynayip parasız kalmaktansa tutmaya daha yakın oynar ım bir dahaki kupon için param olur şansım artar

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,756
1,076
113
ah be kankam ah be kankam garanti para kazanmak varken neden yüksek orana kendimi öptüreyim :D sürpriz oynayip parasız kalmaktansa tutmaya daha yakın oynar ım bir dahaki kupon için param olur şansım artar
Gider clup buruşa 5.5 alt oynardık :)

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,672
1,879
113
Kaybetmektense kazanmak daha mantıklı dimi
oluuuuum gidip 1.10 oran buluyorsunuz arsenal ilk yarı golden sonra 1.5 üstte 1.10 oran gidip onu oynasan paylaşsan yatarsan sana herkez güler gidip 100 200 1m falan bassan bişey kazansan anlicam gidip 500 1k bu oranlara atmaktansa gider 100 orana atarım yatarsada koymaz(100 oran derken mecaz anlamda)

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,993
113
ondan bahsediyorum bende eleman yanlıs anladı herkes anlamak istediğini anlıyor mesela 5.5 altta hemen hemen o civarda oranlardadır yada leverkusen 1.5 üst zar zor oldu :D
ondan bahsediyon da sen gidip oynardın ben oynamış olsaydım kaybetmişim zaten gördüğün üzere maçına göre muamele yapıp kazanmışım senin 5.5 alt düşündün maça 1.5 üst oynayip sıyrılmışım aradan varsayıma göre konuşuyorsun madem daha iyisin gel senide izleyelim görelim tebrik edelim gelmiş yok o orana oynasan ne olcak oynamasan ne olcak sana mı soracak burda millet hangi oyuna oynayip oynamicağını zorla insanı gece gece sinir etmeyin hemşerim yediremiyorsanz gidin sokağa çıkın sokak röportajlarında milletle kavga edin stres atın gelip kötü enerjinizi bana aktarmayın