Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Moralim Çok Bozuk 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,555
1,604
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
865
113
Evkurdan falan telefon alıp boz knk

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,555
1,604
113
Oradan kredim var on gün bir ay tlfn aldim taksit gldi ödeyemedim

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,164
15,348
113
Dün kendimi kaybettim 17k para kaybettim slota kafayı yicem moralim bozuk keyfim yok işe geldim sbh calisma istediği yok o parayı almak istiyom geri ama param yok banka vermiyor kredi hic bişe bittim abi bu nasıl bi duygu yaşayan vardır aranızda illaki yaa sinir krizi geçircem şey gbi hissediyorum sevgilimden ayrılmış gbi kötü hissediyorum kendimi damarlarım sıkışıyor sanki kalbime bi ağrı gidiyo ara ara dünden beri
Bende çekim bekliyorum 4 saattir

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,555
1,604
113
Kumarda para kaybetmek nsl bir acı bir durum Dostlar ya kazanınca co k iyi kayıp cok kötü gerçekten

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,561
6,117
113
17k birşey değil be kardeşim çok kafana takma.. 1-2 M borcu olan insanlar var, bu kadar çok etkilendiysen ya küçük oyna yada hiç oynama.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,555
1,604
113
Allah carsın bu kumar adamı don atlet bırakır
Beş krs kalamadı sigara alçak para yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...