- 15,705
- 14,659
- 113
Bol şanslar dostum, gönlünce olsun🍀🍀🍀Her iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
Bolşans 3-2 5-2 tarzı bişey olcak gibi sankiHer iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
Bol şansHer iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
Bol şanslar knkHer iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
Bol şansHer iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
İmkansız görünen oldu bol şans dostHer iki yarı kg var aldık geçtik bakalım ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 914185
Barça bidaha attı 2=1Vinicius Junior 4 ekimden beri gol atamiyodu yirtilarak attı sonunda golünü ip gibi serdi Barça defansını aslan parçası kaldım 2.yariya
Hadı bakalım rastgeleVinicius Junior 4 ekimden beri gol atamiyodu yirtilarak attı sonunda golünü ip gibi serdi Barça defansını aslan parçası kaldım 2.yariya
Helal derim🍀🙏Haydeaaa 5k aldık holigan özel oran geldi iy 2,5 üst ahhashsjs
Gün içinde yatırım gerekiyordu dimi dostum orasıHaydeaaa 5k aldık holigan özel oran geldi iy 2,5 üst ahhashsjs
paramızHaydeaaa 5k aldık holigan özel oran geldi iy 2,5 üst ahhashsjs
EvetGün içinde yatırım gerekiyordu dimi dostum orası
Yani yoksa alırdım biliyorum