- 1,069
- 2,257
- 113
BolsansHedefimiz yüksek, gelirse küsüratı 4 kişi ile paylaşırım
Ekli dosyayı görüntüle 688653
Bol sans dost ksurat 610 mu 16 bin 610 mu puhahahHedefimiz yüksek, gelirse küsüratı 4 kişi ile paylaşırım
resimde gözükmemiş washington 1.yarı kazanır olacak
10 lira 5 kuruş dostumBol sans dost ksurat 610 mu 16 bin 610 mu puhahah
Oh oh yeriz10 lira 5 kuruş dostum
bakalım ilk maçtan gitmezsek güzel bir sinerjiyle getirebiliriz diye düşünüyorumOh oh yerizumarim gelir dost cesaretli bir kupon olmus
Uyumasak halledriz de bakalimbakalım ilk maçtan gitmezsek güzel bir sinerjiyle getirebiliriz diye düşünüyorum
Valla ben de uyuyabilirim her an, bombayı saldım artık gerisi sizdeUyumasak halledriz de bakalimolmadi ruyamizda sayariz puahha
@Metings1905 metinim uyumazValla ben de uyuyabilirim her an, bombayı saldım artık gerisi sizde
Reiis naptın xksmmsk bol şanslar buradaki en zor Mac Washington gibi duruyorHedefimiz yüksek, gelirse küsüratı 4 kişi ile paylaşırım
Bol sans kardes.milyonum olsa anca o zaman böyle bı kupona 10k başarım bu ne 😁Hedefimiz yüksek, gelirse küsüratı 4 kişi ile paylaşırım
benim hedefim de milyon yapıp piyasadan çekilmek zatenBol sans kardes.milyonum olsa anca o zaman böyle bı kupona 10k başarım bu ne 😁
Hala fark 12 10 oluyor 12 oluyor o maç gelicek gibide kupon çok uzun be 😁washington 11 sayı fark yaptı puştluk yapmazsa gelir gibi ilk maç
adım adım gidiyoruzHala fark 12 10 oluyor 12 oluyor o maç gelicek gibide kupon çok uzun be 😁
14 fark var 5 dk var burdan yatarsa büyük mucize oluradım adım gidiyoruz
2 dk kaldı o maç tmm artık fark 1814 fark var 5 dk var burdan yatarsa büyük mucize olur