- 19,004
- 23,723
- 113
bol şanslar hocamÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
2-3 kisiye 1000 tl gönderım yaparız takip eden olursa.
herkese iyi geceler beyler.
Ekli dosyayı görüntüle 938260
Bol şanslar ama Portlandda en önemli oyuncu eksik umarım atarlarÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
Güzel kupon bol şanslarÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
hiç bakmadım valla slot oynayacaktım kupon yapayim dedım salladımBol şanslar ama Portlandda en önemli oyuncu eksik umarım atarlar
Salladiysan tamam gelir o zmnhiç bakmadım valla slot oynayacaktım kupon yapayim dedım salladım![]()
bu mal barcelona atamassa ne söverim kırmızı yemiş evÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
bol sans yavrumÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
Bol şans. Takip etmedim son kuponu geldi. Şansını kırmamak için yazmayacam burdaÇekılısler alakasız kisilere cıktıgı ve donus alamadıgım icin bugün bu gece böyle açtım konuyu.
Portland 2 dakıkada 10 sayıyla başladı. orlando full tıme bahsı o yuzden bısı dıyemıcem. futbollara goal lazım.
temudan aldığım yamal var o takımdaYamal hadi be kardeşim