- 8,274
- 8,137
- 113
yesss thun 12 korner olursa bi 7 daha gelirCiddi misin
hoşgeldin kansızAranıza katılmaya geldim
yarım saate atar benceJoJo kod attı mi
15dk toteme gideyim dedim 3.dk da geldi geldi yazmışsın. Bu da gelsin o zamanyesss thun 12 korner olursa bi 7 daha gelir
Dalın. Ben uygun değilmişimJojo
ZCNBZCBHE
Yok öyle. Giriş ücretli artıkAranıza katılmaya geldim
Böyle olacağını bildiğim için 10k ya padişah alak dedim. Şimdi 20k olacaktı orda gönlünce kupon yapacaktın(k)Ciddi li geldim ama bu sefer dün gece 35k piç ettik
İzliyorum kanka sen Köln u getir yeter 😁
Gruba girişler 1 k ben maç izliyom ona göre 😁Böyle olacağını bildiğim için 10k ya padişah alak dedim. Şimdi 20k olacaktı orda gönlünce kupon yapacaktın(k)
Fruit partDalın. Ben uygun değilmişim
İkinciyi vermiyor
La gece bj ye daldikBöyle olacağını bildiğim için 10k ya padişah alak dedim. Şimdi 20k olacaktı orda gönlünce kupon yapacaktın(k)
Hangi site hangi Bonus buGruba girişler 1 k ben maç izliyom ona göre 😁
Ben de rulete düşerdim. Sen 7k yı dallasa bastığın anda bitmişsin. Olsun tecrübe oldu de geç. Yine kazanırsınLa gece bj ye daldik
Yani öyle çok pişman değilim de boşa çöpe atılmış bı paraydi pedere dün 100 attık atar atmaz geri istemeyizBen de rulete düşerdim. Sen 7k yı dallasa bastığın anda bitmişsin. Olsun tecrübe oldu de geç. Yine kazanırsın
İsteme. Yokmuş givi davran. Zorda kalırsan ufak ufak istersin. Çekim paylaş al sohodan 500 lira 🤣Yani öyle çok pişman değilim de boşa çöpe atılmış bı paraydi pedere dün 100 attık atar atmaz geri istemeyiz