Ohoo ben bi girdim 24 bin lira duruyor kendim bile şaşırdım ne zaman yaptım diyeSiteye hangi ara üye oldum da deneme bonusu oynayıp bakiyemi 7 lira bıraktım çok enteresan
Ohoo ben bi girdim 24 bin lira duruyor kendim bile şaşırdım ne zaman yaptım diyeSiteye hangi ara üye oldum da deneme bonusu oynayıp bakiyemi 7 lira bıraktım çok enteresan
Bide bunlar türedi. En son dalga geçiyorduk 100 yatır 200 çek diye en son 500 yatır 250 çek bile çıktı. Onun yerine kendi paranı bi yere at en azından kaybedersen kendin kaybedersin.Arkadaşla konu dışı ama bu site War 2500 TL deneme bonusu veriyor 10 k yap 1 k yatırım yap 5 k çek diyor bu siteyi bilen varmı 10 k oldu bakiye yatırım yapilirmi site bu
https://betiton332.com/transactions
Güncel link ne girmiyor şuanOhoo ben bi girdim 24 bin lira duruyor kendim bile şaşırdım ne zaman yaptım diye
Eeee ne yaptın 😃Ohoo ben bi girdim 24 bin lira duruyor kendim bile şaşırdım ne zaman yaptım diye
Yaramaz siteAlmış olduğunuz 1.000 TL Deneme Bonusu tamamen çevrimsizdir.
Bonus ile;
Bakiyenizi 10.000 TL’ye ulaştırmanız halinde 500 TL,
Bakiyenizi 15.000 TL’ye ulaştırmanız halinde 1.000 TL çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Site hakında bilgim yok şansı olan kişiler deneyebilir yatırımsız ve numara onayı yok mail onayı istiyor bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 915359
AynennSite allaha emanet. Bir sayfanın açılması 40 sn sürüyor
Geldi mi reisÇekim verdik bakalım
Kesinlikle yaramaz site ödeme yapmıyor zaman kaybıYaramaz site
cidden ödüyormu ?Arkadaşlar site ödeme yapıyor 3 - 4 gün önce 1k çekim yaptım 30 dakikada gönderdiler.
Kardeşım ben bonusu aldım çevrimi yaptım 1k çektim.cidden ödüyormu ?
halla halla bi kaç kişi daha dese cektık diye denerızKardeşım ben bonusu aldım çevrimi yaptım 1k çektim.