18 Ağu 2019 #3 mozart44 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 628 145 83 hiç inandırıcı değil bence insanlar yüksek fiyat yüzünden iptv, cccam gibi illegal servislerin kullanımının arttığı ve izleyici sayısı azaldığı içindir bu arada bende geçen sene diğitürk üyeliğimi iptal edip bu servisleri kullanıyorum
hiç inandırıcı değil bence insanlar yüksek fiyat yüzünden iptv, cccam gibi illegal servislerin kullanımının arttığı ve izleyici sayısı azaldığı içindir bu arada bende geçen sene diğitürk üyeliğimi iptal edip bu servisleri kullanıyorum
19 Ağu 2019 #5 Eren44 Profesör Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 7,688 1,947 113 Bugün açayım bı alavesi dedim TV'den harbiden yok yayın artık kötü oldu
19 Ağu 2019 #6 S Silinen Üye Yeni üye Yeni Üye 0 0 0 Eren44' Alıntı: Bugün açayım bı alavesi dedim TV'den harbiden yok yayın artık kötü oldu Genişletmek için tıkla ... Eskiden ntvspor bile verirdi abiler şımardı galiba Halbuki Premier lig yanında çöp haberi yok
Eren44' Alıntı: Bugün açayım bı alavesi dedim TV'den harbiden yok yayın artık kötü oldu Genişletmek için tıkla ... Eskiden ntvspor bile verirdi abiler şımardı galiba Halbuki Premier lig yanında çöp haberi yok
19 Ağu 2019 #7 Eren44 Profesör Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 7,688 1,947 113 BeİN bu sene superligide son kez verecek gibime geliyor
19 Ağu 2019 #8 S Silinen Üye Yeni üye Yeni Üye 0 0 0 Eren44' Alıntı: BeİN bu sene superligide son kez verecek gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Yok mamaladılar Tff yi 3-5 sene bırakmazlar
Eren44' Alıntı: BeİN bu sene superligide son kez verecek gibime geliyor Genişletmek için tıkla ... Yok mamaladılar Tff yi 3-5 sene bırakmazlar