Daha neler gorecez mehmet bey herseye vergi
Ekli dosyalar
-
302.6 KB Görüntüleme: 409
Devlet şaşırdı iyiceDaha neler gorecez mehmet bey herseye vergi
Baktilar cozum yolu yok firsattan vergi alalim kriptodanDevlet şaşırdı iyice
Yakinda oda olurBence her bir vatandaşın günde 300 gram sıçma hakkı olsun fazla yapan olursa vergi alınsın
Yok stopaj yuzde 10 alinacakti sonradan 10 binde 3 yaptilar bakalim ne olucakyalan habar bu bence
Bu işler hep böyle başlar tepki gelmedikçe yükselecektir.10bin tlde 3 TL bişey olmaz. Gitsin o kadarcik devletime
Öyle bir şey yok, olamaz da. Kepenk indirsinler o zamanYatırırken 10 binde yüzde 3
Borsadan çekerken yüzde 10 bilginize sanırım tr borsaları satış yaparken otomatik kesinti yapacak bol şans..
bir yrrde yüzde 10 diye gördüm dogrulugundan emin degilim tabi
Karışmasınlar istediğimiz gibi yatırım çekim yapalım 10 binde 3 alsınlar takip etmesinelr razıyız mkDaha neler gorecez mehmet bey herseye vergi
Okx 7000 TL ye saten al sat makası 150 yl civarı kesiyor mk bide %10 olsa 7 bin çekime ,1k geçirecek deseneYatırırken 10 binde yüzde 3
Borsadan çekerken yüzde 10 bilginize sanırım tr borsaları satış yaparken otomatik kesinti yapacak bol şans..
bir yrrde yüzde 10 diye gördüm dogrulugundan emin degilim tabi
dönüştür varken niye al sat yapıp zarar ediyosun ki dönüştürsene parayı kesintisizOkx 7000 TL ye saten al sat makası 150 yl civarı kesiyor mk bide %10 olsa 7 bin çekime ,1k geçirecek desene
Varki diyoruz dostum kafamizdanmi soyluyoruzÖyle bir şey yok, olamaz da. Kepenk indirsinler o zaman
eminmiyiz 3tl olduğuna bana 3bin tl gibi geldiYok stopaj yuzde 10 alinacakti sonradan 10 binde 3 yaptilar bakalim ne olucak