Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Yapılandırma Hk.

xelans

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
141
43
Arkadaşlar bilen cevaplarsa sevinirim benim maaş bankamdan ek hesap limitim eksi 72000 di 13000tl de kredi kartı yapılandırma borcum var başka borcum yok sorum şu ekhesap limitimi yanlışlıkla kapattım yarın obirgün maaş aldıgımda eksiye gidecek kapatma işlemini iptal ederlermi
Sanmam yeni limite başvur

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,354
2,972
113
Ya ne yanlışlıkla kapanacak bankadan bir işlem yaparken 2 3 soru soruyor 1 ine yanlışlıkla bastın da diğerlerine de mi yanlışlıkla bastın senin amaç belli dostum ödedim birazcık belki ödediklerimi kullandırtır diye iptal edeyim demediusen birşey bilmiyorum

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
503
162
43
Arkadaşlar bilen cevaplarsa sevinirim benim maaş bankamdan ek hesap limitim eksi 72000 di 13000tl de kredi kartı yapılandırma borcum var başka borcum yok sorum şu ekhesap limitimi yanlışlıkla kapattım yarın obirgün maaş aldıgımda eksiye gidecek kapatma işlemini iptal ederlermi
Borç durur yatan maaşından borcunu keserler tekrar eksi hesap açtırman gerek onuda subeye basvuracaksın baska yolu yok yanlışlıkla kapattım falan de kabul etmezler ama yinede dene

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,424
1,764
113
Ya ne yanlışlıkla kapanacak bankadan bir işlem yaparken 2 3 soru soruyor 1 ine yanlışlıkla bastın da diğerlerine de mi yanlışlıkla bastın senin amaç belli dostum ödedim birazcık belki ödediklerimi kullandırtır diye iptal edeyim demediusen birşey bilmiyorum
Ne amacım var kardeşim şakamısın nesin