- 2,751
- 5,124
- 113
Bu maçın incelenmesi gerekiyor. Akşam ki maçlara yatırım yapıyordum açtım izledim göz göre göre milleti yakmışlar
O halde demelisin ki Liverpool bu maçı kızılyıldıza hediye etti. şu anki kadro değerleri ve oyun kalitesiyle 5 tane atması gerekiyor. sahaya taraftar mı girdiLiverpool'un gol atma zorunlulugumu vardi macta? hayir. ek olarak kizilyildiz dediginiz takim sampiyonlar ligi sampiyonu olmus veya final oynamis bir takim. taraftariyla almislar maci izledim.
gol atma zorunlulugu yok tabı kı ama boyle bır takımada gol atamıyorsan sadece kendı evınde oynayıp deplasmanda oynayamıyorsan buyuk takım olamazsın.Liverpool'un gol atma zorunlulugumu vardi macta? hayir. ek olarak kizilyildiz dediginiz takim sampiyonlar ligi sampiyonu olmus veya final oynamis bir takim. taraftariyla almislar maci izledim.
Liverpool zaten büyük bir takım değil ki dostum. en azindan ben oyle gormuyorum sizi bilememgol atma zorunlulugu yok tabı kı ama boyle bır takımada gol atamıyorsan sadece kendı evınde oynayıp deplasmanda oynayamıyorsan buyuk takım olamazsın.
Istatistiklere baktim 24 sutu var liverpool'un 5 isabeti var veya 6. 2 de direkten toplari donmus. gecen bi mac takip ediyordum 29/17 isabet ile gol atamadi takim. sike tabii ki var alt liglerde ama liverpool sanssizligina yansin. zaten suan onceki yilin temposunda degil liverpool.O halde demelisin ki Liverpool bu maçı kızılyıldıza hediye etti. şu anki kadro değerleri ve oyun kalitesiyle 5 tane atması gerekiyor. sahaya taraftar mı girdi50 bin kişinin önünde yenilen takımları çok gördük