- 19,732
- 23,287
- 113
Bol sans dost son kursunu 3lu kombine basmakta iyi cesaretGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Bol şans agaGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Dost sen ne yaptın 🙄Gelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Vurdukları gol olsunGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Aynı ben agaBol sans dost son kursunu 3lu kombine basmakta iyi cesaret
Deli cesareti aldı beniBol sans dost son kursunu 3lu kombine basmakta iyi cesaret
Bol bol sansGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Ama basmiyoz da ne oluyor yine gidiyor iyi yapmissin gelirse efsane gelmezse yapacak bisey yokDeli cesareti aldı beni
Aynı bende bunu düşünüp oynadım vallaAma basmiyoz da ne oluyor yine gidiyor iyi yapmissin gelirse efsane gelmezse yapacak bisey yok
Kombine candır dostBol sans dost son kursunu 3lu kombine basmakta iyi cesaret
bol sanssGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Aynen rollin hem yoruyor hem son adımda patladı mi can sıkıyorKombine candır dost
Rolling gibi gitse bi yerde gümler
Hiç değilse böyle oynayınca dk 90a kadar şansın var 😁
Ben kasa bolerek tekli oynarim en fazla 2 li arada boyle guzel maclar oldu mu ya da nba kombine yaparim tutturabilirsen tabiki iyiKombine candır dost
Rolling gibi gitse bi yerde gümler
Hiç değilse böyle oynayınca dk 90a kadar şansın var 😁
Ağa kasa yoktu sana dediğim maçtan patladım. Gittim kartı deldirdimHmmmmm hani kardestik
Gelirse gelicek para cok iyi umarim gelir bol sansGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353
Şansın bol olsun üstatGelirse dostlarımıza ulaşırız gelmezse yağlı urgan 😅Ekli dosyayı görüntüle 652353