Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kayahakan16 | Kasa 1K Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,054
17,486
113
Keşke çekiliş olsaydı 😅😂 kazananlara tebrikler. Bizim şansızlık bambaşka seviye .

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,043
590
113
Birader sen adam olsan burda takip edenin en basından berı gregor ıle ben olduğumu soylersın de neyse

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,081
2,145
113
Birader sen adam olsan burda takip edenin en basından berı gregor ıle ben olduğumu soylersın de neyse
2 saatir dk yaziyoruz gol gelince gol yaziyosun tek baktim sen neyin kafasinj yasiyon neyse allaha emanetsin

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,054
17,486
113
Baba sen de vardın da ara ara gordum bu arkadaş direkt sonradan dahil oldu
Kral sende ara ara geldin. Kimse dk başı durmuyor ki burda . Adama sallaman saçma . Yapmayın böyle şeyler. Birde diyorsun ki 2 kişi başından beri takip ettik .o kadar rolling açtım 2 kişi ödül dediysem 5 yaptım. Ama kimin takip ettiğine de dikkat ettim .insanı soğutmayın forumdan

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,043
590
113
Kral sende ara ara geldin. Kimse dk başı durmuyor ki burda . Adama sallaman saçma . Yapmayın böyle şeyler. Birde diyorsun ki 2 kişi başından beri takip ettik .o kadar rolling açtım 2 kişi ödül dediysem 5 yaptım. Ama kimin takip ettiğine de dikkat ettim .insanı soğutmayın forumdan
Dostum ortada bi hakkaniyet varsa en başından beri takip edilenlere verilir ödül ilk mesajları incelemeni öneririm

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,054
17,486
113
Dostum ortada bi hakkaniyet varsa en başından beri takip edilenlere verilir ödül ilk mesajları incelemeni öneririm
E bende takip ettim adam da takip etti sonradan gelen de takip etti. Bı şekilde takip ediliyor. Demek istediğim şey ben takip ettim sen etmedin demen . Rolling sahibi kimin takip ettiğini bilir. Neyse bitti gitti

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,081
2,145
113
E bende takip ettim adam da takip etti sonradan gelen de takip etti. Bı şekilde takip ediliyor. Demek istediğim şey ben takip ettim sen etmedin demen . Rolling sahibi kimin takip ettiğini bilir. Neyse bitti gitti
Yqpqcak bisey yok reis cani sagolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...