- 12,081
- 2,145
- 113
Olum salakmisin sen git bak germe beniBaba utanmadan yalan soyluyorsun ne dıyım kı sana
Olum salakmisin sen git bak germe beniBaba utanmadan yalan soyluyorsun ne dıyım kı sana
O zaman ozelden ulasiyorum ustaÇekim talebim gelsin trx olarak gönderim sağlayacağım 2 arkadaşa
Benim konuya gel pozisyon kanka vurucaz ansjsjKeşke çekiliş olsaydı 😅😂 kazananlara tebrikler. Bizim şansızlık bambaşka seviye .
He biz yokuz yani öyle mi ?Birader sen adam olsan burda takip edenin en basından berı gregor ıle ben olduğumu soylersın de neyse
2 saatir dk yaziyoruz gol gelince gol yaziyosun tek baktim sen neyin kafasinj yasiyon neyse allaha emanetsinBirader sen adam olsan burda takip edenin en basından berı gregor ıle ben olduğumu soylersın de neyse
Baba sen de vardın da ara ara gordum bu arkadaş direkt sonradan dahil olduHe biz yokuz yani öyle mi ?
Eyv kardeşim sen de2 saatir dk yaziyoruz gol gelince gol yaziyosun tek baktim sen neyin kafasinj yasiyon neyse allaha emanetsin
Ya boş ver kral . Yapacak birşey yok . Oluyor böyle2 saatir dk yaziyoruz gol gelince gol yaziyosun tek baktim sen neyin kafasinj yasiyon neyse allaha emanetsin
Haklisin dostYa boş ver kral . Yapacak birşey yok . Oluyor böyle
Kral sende ara ara geldin. Kimse dk başı durmuyor ki burda . Adama sallaman saçma . Yapmayın böyle şeyler. Birde diyorsun ki 2 kişi başından beri takip ettik .o kadar rolling açtım 2 kişi ödül dediysem 5 yaptım. Ama kimin takip ettiğine de dikkat ettim .insanı soğutmayın forumdanBaba sen de vardın da ara ara gordum bu arkadaş direkt sonradan dahil oldu
Dostum ortada bi hakkaniyet varsa en başından beri takip edilenlere verilir ödül ilk mesajları incelemeni öneririmKral sende ara ara geldin. Kimse dk başı durmuyor ki burda . Adama sallaman saçma . Yapmayın böyle şeyler. Birde diyorsun ki 2 kişi başından beri takip ettik .o kadar rolling açtım 2 kişi ödül dediysem 5 yaptım. Ama kimin takip ettiğine de dikkat ettim .insanı soğutmayın forumdan
Dostum trx adres atar mısınDostum ortada bi hakkaniyet varsa en başından beri takip edilenlere verilir ödül ilk mesajları incelemeni öneririm
E bende takip ettim adam da takip etti sonradan gelen de takip etti. Bı şekilde takip ediliyor. Demek istediğim şey ben takip ettim sen etmedin demen . Rolling sahibi kimin takip ettiğini bilir. Neyse bitti gittiDostum ortada bi hakkaniyet varsa en başından beri takip edilenlere verilir ödül ilk mesajları incelemeni öneririm
Atıyorum dost biraz bekleticemDostum trx adres atar mısın
Yqpqcak bisey yok reis cani sagolsunE bende takip ettim adam da takip etti sonradan gelen de takip etti. Bı şekilde takip ediliyor. Demek istediğim şey ben takip ettim sen etmedin demen . Rolling sahibi kimin takip ettiğini bilir. Neyse bitti gitti
3 günlük dünya dost . Kalp kırmayalım. İyi geceler 👍🏻Yqpqcak bisey yok reis cani sagolsun
Aynen oyle3 günlük dünya dost . Kalp kırmayalım. İyi geceler 👍🏻