- 3,300
- 1,763
- 113
Beyler 70 bin TL artı para borcum var bunun günlük faizi çok fazla faiz binmeden bunu nasıl kapatırım başka banka ile ertelemeli kredi vs nasıl oluyor
Başka bankadan ertelemeli kredi alıp kapatsam aslındaAsgarisini yatırabiliyor musun ? uptıon gibi cüzdanlara %5 komisyonla yatır ıbana çek.Veya kredi notun düşer ama yapılandırmaya çalış hacı en azından icralık olmazsın,1000x tutuncada kapatırsın artık 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Kartı ters çevirirsen takla atarBeyler 70 bin TL artı para borcum var bunun günlük faizi çok fazla faiz binmeden bunu nasıl kapatırım başka banka ile ertelemeli kredi vs nasıl oluyor
Kredi faizleride şuan uctu ama veriyorlarsa al. Hadi,NKolay felan baktın mı hiçBaşka bankadan ertelemeli kredi alıp kapatsam aslında
🤣🤣🤣🤣Kartı ters çevirirsen takla atar
Baktım %3-4 faizKredi faizleride şuan uctu ama veriyorlarsa al. Hadi,NKolay felan baktın mı hiç
Çok gecikmedeyse yapılandırBeyler 70 bin TL artı para borcum var bunun günlük faizi çok fazla faiz binmeden bunu nasıl kapatırım başka banka ile ertelemeli kredi vs nasıl oluyor
Ödeyemeyecek durumdaysan icralık olmamak için uzun vadeli borç bul. Eline para gectik kaybetmemeye bak toptan yatır. O faizide malesef verecen kaçarı yok.Baktım %3-4 faiz
hesap kesilince asgariden 1 tık üstünü ödeyerek, borç kapatma kredisi hikaye puanın yüksek olması lazımBeyler 70 bin TL artı para borcum var bunun günlük faizi çok fazla faiz binmeden bunu nasıl kapatırım başka banka ile ertelemeli kredi vs nasıl oluyor
Yapılandırmak nasıl oluyor dost1-2 ay kurtarsan en sonunda bir yerde tıkanıyorsun hiç deneme faiz filan yoksa paran yapılandır borçu en kötü 2 katı olur ödüyecegin miktar aylık azalır
Mobil bankacılığından oluyordu diye hatırlıyorum iyice araştır mobildenYapılandırmak nasıl oluyor dost
Kartı kapat taksit yapBeyler 70 bin TL artı para borcum var bunun günlük faizi çok fazla faiz binmeden bunu nasıl kapatırım başka banka ile ertelemeli kredi vs nasıl oluyor
mobilden yapıyorsun diye hatırlıyorum teklıf sunuyor sana zaten yapılandırmak istermisiniz aylık şu kadar ödeme diyeYapılandırmak nasıl oluyor dost
Artı parayı kapattım faizle birlikte 71k ödeyeceksin diyor buna hergün faiz koyar mı dost yoksa 1 günlük faizle beraber mi öderimKartı kapat taksit yap
Sana tavsiyem borcunu borç ile kapatmaBaşka bankadan ertelemeli kredi alıp kapatsam aslında
Boşver onu knka hadi hepbirlikte kante şarkısını soyluyelimHaha çok komik ortaokullu bebe seni