Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JustWatch / Çin Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
4

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,131
113
betgoo Twitter etkinliği var cevap David Beckham 30 frebet ekliyor haberiniz olsun 50 kişi olunca kapatıyor şu an 27 28

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,520
7,310
113
Ya allah aşkına kimse yanlış anlamasın üstüne alınanda alınsın.Bu forumda ilk girdigimde ne bu kadar küfür vardı nede bu kadar tartışma.Forumu resmen yol geçen hanına cevirdiniz.Ayip denilen birşey var artık ya ben sizin kufurlerinizi bir bayan olarak duymak zorunda değilim.Evet bazen maç olunca insan sinir oluyor kaybedince küfür edince anlıyorum direk okumadan geçiyorum.Ama gerçekten yeter şimdi etkinlikten çok küfür ve tartışma görüyorum LÜTFEN 🙏🙏

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Ya allah aşkına kimse yanlış anlamasın üstüne alınanda alınsın.Bu forumda ilk girdigimde ne bu kadar küfür vardı nede bu kadar tartışma.Forumu resmen yol geçen hanına cevirdiniz.Ayip denilen birşey var artık ya ben sizin kufurlerinizi bir bayan olarak duymak zorunda değilim.Evet bazen maç olunca insan sinir oluyor kaybedince küfür edince anlıyorum direk okumadan geçiyorum.Ama gerçekten yeter şimdi etkinlikten çok küfür ve tartışma görüyorum LÜTFEN 🙏🙏
indir (8).jpeg

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Bu maça her per 38 istiyordu böyle bir dengesizlik varmiScreenshot_2023-03-17-18-05-43-740_com.browser.betapratic.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...