Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İtemSatış Üzerinden Satış Yapan Var Mı

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
811
113
Site üstünden hesap sattım. 1 gunluk blokenin ardin sabah 10:50'de cekim verdim,14:22'de odendi gosterdiler ama para felan gelmedi. İbanim dogru. Canlı destek bugun gelmezse tekrar bağlan deyip savusturdu. Bu daly lar dan satis yapan var mi bunlar hep mi yan yattik camura battik diyip ugraştırıyor ?

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,745
113
Site üstünden hesap sattım. 1 gunluk blokenin ardin sabah 10:50'de cekim verdim,14:22'de odendi gosterdiler ama para felan gelmedi. İbanim dogru. Canlı destek bugun gelmezse tekrar bağlan deyip savusturdu. Bu daly lar dan satis yapan var mi bunlar hep mi yan yattik camura battik diyip ugraştırıyor ?
Vay bee bu sıteden mt2 hesap,yang,ep satıyorduk deli gibi.
duygulandık

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
605
93
mt2 pvp oynadığımız zamanları bizde yapardık reis sorunsuz çekerdik parayı

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,214
11,075
113
Kngiht hesabi ise neden byno üstünden satmadın metin2 hesabi ise itemci daha guvenilirdi

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
245
63
Eğer para eft ile gönderilmişse geç gelebilir dostum. Aktif kullanan değilim ama 2-3 hesap satmışlığım var ve ücret alıcı onaylandıktan sonra hesap doğrulaman vs. Tamamsa 24 saat içinde gelmesi lazım hesabına

AdilKocari

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
60
25
18
Kanka çektiysen gönderirler , Olmadı şikayet var'a konu aç hemen arayıp whatsapp'tan özel temsilci yazıyor :) ben 20tl için şikayet vara konu açtım silmem için 200tl yüklediler hesaba :D

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
811
113
Eğer para eft ile gönderilmişse geç gelebilir dostum. Aktif kullanan değilim ama 2-3 hesap satmışlığım var ve ücret alıcı onaylandıktan sonra hesap doğrulaman vs. Tamamsa 24 saat içinde gelmesi lazım hesabına
Alıci onayladı,para 1 gün bloke kaldı sabahta talep verdim işte. Eft zaten hafta ici mesai saatlerinde geliyor,fast yollamiycaksan hic yollama aw

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
811
113
Kanka çektiysen gönderirler , Olmadı şikayet var'a konu aç hemen arayıp whatsapp'tan özel temsilci yazıyor :) ben 20tl için şikayet vara konu açtım silmem için 200tl yüklediler hesaba :D
Yazdım sikayetvara,canli destek beni kalayladi aq

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,745
113
Alıci onayladı,para 1 gün bloke kaldı sabahta talep verdim işte. Eft zaten hafta ici mesai saatlerinde geliyor,fast yollamiycaksan hic yollama aw
%100 eft attılar.
bunlar böyle, fast icin ekstra ucret ıstıyorlar cekım kısmında var mıydı oyle bısı.
yoksa bile %100 eft.

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
525
245
63
%100 eft attılar.
bunlar böyle, fast icin ekstra ucret ıstıyorlar cekım kısmında var mıydı oyle bısı.
yoksa bile %100 eft.
Dediğim gibi eft atmışlardır yarın bu saatlere kadar bi bekle olmazsa tekrardan bağlan. Paranın kalacağını sanmam gönderirler yani

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,745
113
15 lirada kesinti yaptılar bir de cekim için
genelde o ücreti fast icin alıyorlar.
zaten bunların elıne dusmek rezalet.
sitelerden beterler. her boka it gibi komısyon kesıyorlar.
örnegın vatangame krıpto cekımıne 200 TL !! islem ucretı alıyor. inanabılıyor musun
aç kopek bu sıteler.