Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Kazasından Dolayı İş Yerine Dava Açtım

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
966
113
Merhaba arkdaslar başına gelen varmı iş kazası geçirdim , yüzde 9 Luk bir kalıcı hasar kaldı

İş yerinde halen calisiyorum fakat dava açtık iş kazasi tazminati almak için dava açıldıktan 1 hafta sonra beni işten anlaşmalı olarak kıdem tazminatını verip çıkartmaya çalışıyorlar

Bende istemiyorum çıkmak maaşım iyi oldgu için ,

2 kere fiyat teklifi yaptılar kabul etmedim acaba zorla cikartirlarmin böyle bir haklari varmi

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,196
953
113
Merhaba arkdaslar başına gelen varmı iş kazası geçirdim , yüzde 9 Luk bir kalıcı hasar kaldı

İş yerinde halen calisiyorum fakat dava açtık iş kazasi tazminati almak için dava açıldıktan 1 hafta sonra beni işten anlaşmalı olarak kıdem tazminatını verip çıkartmaya çalışıyorlar

2 kere fiyat teklifi yaptılar kabul etmedim acaba zorla cikartirlarmin böyle bir haklari varmi
Zorla çıkarma sanslari yok başıma geldi 5 ay çalıştım sonra kendim bıraktım kanunen olduğunu düşünmüyorum ama kesin bilgi değildir

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,026
113

Kıdem tazminatı her şeyi veriyorsa al git Arkana bakma

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
152
83
davanın sonuçlanması uzun sürer gibi geliyor ama dayanabildiğin kadar dayan dava sonucu iyi bir tazminat gelirse direkt emekli olursun. Geçmiş olsun.

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
966
113
Kral bu nasıl iş tamam geçmiş olsun kaza geçirmişssin ama hem şirketi dava ediyorsun hem devam etmek istiyorum diyorsun adamlar sana kıdem tazminatını vererek çıkartmak istemesi doğal değil mi
Şöyle düşün yuzde 100 fab suçlu çıktı, hiç bir tedavi masrafni karşılamadı ve yüzde 9 Luk hasarım var , yüzde 9 Luk engelimn ve masraflarimn karşılığı için dava actim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,026
113
Kıdem ihbarı ikisinde veriyorda issiz kalmak var en azından mahkeme sonunda iki parayida alsaydik öyle atsaydi iş filan kurardım böyle anca 700 o filan ediyo 10 seneye
Bence Davayı geri çek işine devam et Sonra pişman olursun

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
966
113
Zorla çıkarma sanslari yok başıma geldi 5 ay çalıştım sonra kendim bıraktım kanunen olduğunu düşünmüyorum ama kesin bilgi değildir
Avukatim var ama onada pek guvenmiyom Türkiye şartlarında o yüzden başına gelenler varmı diye arastiriyrum

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,772
6,903
113
Dava asamisndayiz yüzde yüz haklıyım sadce dava aşamalarını bekliyorum
geçmiş olsun dost hangi işte çalışıyorsun ve kalıcı hasar çokmu büyük merak ettim özel değilse

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
966
113
Zorlanıyor ama 2 dir av, aracılığı ile para teklif ediyor alsın çıksın diye kabl etmezsem direk atabilirmi onu merk ediyorum acikcasi