- 14,532
- 11,356
- 113
Story atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
Video izlerken yorum kısmının altındaki şeye elin gitmiştir ondandır.Story atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
Korkma yiğidim Korkuyorsan paylaşma instagram'da bir şeyStory atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
Vay nerelerdesin sen 😂😂😂Story atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
eyvahStory atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
O nasıl düzelecek kanka eğer öyle birşey yapmışsam nasıl düzeltilirVideo izlerken yorum kısmının altındaki şeye elin gitmiştir ondandır.
O videyu bulman gerekecek diğer türlü tam hakim değilim banada bi kere olmuştuO nasıl düzelecek kanka eğer öyle birşey yapmışsam nasıl düzeltilir
Oha 18 saat ekran sürem var nasıl bulcamO videyu bulman gerekecek diğer türlü tam hakim değilim banada bi kere olmuştu
Bir arkadaşın aynı şeye ondan atarsa bildiri gelir bende öyle fark etmiştim sildim sonraOha 18 saat ekran sürem var nasıl bulcam
bi tane hesap açıp bak bakalım sende gözükmüyorsa bi bug falan vardır kralOha 18 saat ekran sürem var nasıl bulcam
Kral derdin bu olsa keşke adam kimya mühendisiyim iş bulmakta zorlanıyorum dedi hangisi daha ciddi ve üzücüStory atmadığım halde sanki story atmışım mış gibi halka var profilimde o nasıl gidecek yanlış birşey mi otomatik paylaşıldı diye ödüm kopuyor nasıl düzeltecem
Sadece bende görünüyor kanka baktım o şekilde zatenbi tane hesap açıp bak bakalım sende gözükmüyorsa bi bug falan vardır kral
Kanka gündem ile ilgilenmiyorumKral derdin bu olsa keşke adam kimya mühendisiyim iş bulmakta zorlanıyorum dedi hangisi daha ciddi ve üzücü
bug kanka o zaman bazen oluyor öyleSadece bende görünüyor kanka baktım o şekilde zaten
Türk değil zaten oyun arkadaşım çok zoruma gittiKanka gündem ile ilgilenmiyorum