- 7,987
- 4,790
- 113
Bol danss1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Bolsans 1 ben 2 tahir 3 ben puaah1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Yazdığın gibi gelsin dostum, 🙏🍀haydi bakalım ✅🙏1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Bolsans1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Bol şans dostum1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Boldanslar1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Neyse ben kaçtım dengesiz burda tahammül edemiyorumBolsans 1 ben 2 tahir 3 ben puaah
Bol şans1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Direk yönetime bildir dostNeyse ben kaçtım dengesiz burda tahammül edemiyorum
4 de yine benBolsans 1 ben 2 tahir 3 ben puaah
Adam kayışı koparmış kamyon gibi sağa sola salça oluyor onun erkek olduğuna inanmıyorum benDirek yönetime bildir dost
Bosver gül geç dost takma kafayaAdam kayışı koparmış kamyon gibi sağa sola salça oluyor onun erkek olduğuna inanmıyorum ben![]()
Kişileri da etiketle tam olsun dostum.1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
Bol şans Kral saplasın Gelsin1 adım atalım gelirse 3 dosta rol bakiyesi verelim kişiler belli Ekli dosyayı görüntüle 931085
3 kisiye rol dedi o yuzden 4 dese senin adin yazılırdı ayip ediyorsun puaha4 de yine ben