Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti gulboz31 / Sürpriz / Kombine

Kupon Miktarı
1500
Kupon Oranı
1.11

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
4,121
113
Selam dostlar..
Nasılsınız iyisinizdir umarım bir tane sürpriz kombine hazırladım aslında hepsine güveniyorum yanlız mac sayısı fazla isteyen arasından seçip oynayabilir.Sürpriz gelme ihtimali %69.99 200 TL dahi atsanız 6 bin tl yakın bir ikramiye var.

☆Oran ☆22.59☆
20260213_203749.png
Screenshot_20260213-203703.jpg
Herkese bol şans..

Son düzenleme:
Kupon miktarı 1500₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1665₺

auditor87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,095
1,041
113
Hacı sen dalga mı geçiyorsun kafan mı güzel diğer konuşda seni desteledik cevap bile yazmadın oraya bir kendini koru fake misin nesin

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
4,153
113
Hacı sen dalga mı geçiyorsun kafan mı güzel diğer konuşda seni desteledik cevap bile yazmadın oraya bir kendini koru fake misin nesin
Az kaldı yarın öbürgün konularıda acılmaz yönetim bakar cok şikayet var cevap yok😃

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,601
3,831
113
özellikle çekiliş açmıyor ki acsa çekilişte çıkan adam para göndermedi diye sikayet edecek ben gondericem diyor kimseye birsey göndermiyor kimse de kime çıktığını bilemeyeceği için guzel taktik ;)

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
4,121
113
Hayır ben ulaşıyorum ulaşacağım kişilere yakın zamanda güzel dağıtımlara başlayacağız. Geçen gece adminleri çekiliş için davet ettim kimse cevap vermedi yine ben bir dostuma ulaştım.

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,035
8,251
113
Hayır ben ulaşıyorum ulaşacağım kişilere yakın zamanda güzel dağıtımlara başlayacağız. Geçen gece adminleri çekiliş için davet ettim kimse cevap vermedi yine ben bir dostuma ulaştım.
Neyse ben sana yazıyorum şimdi joker alalım 😅

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
4,153
113
Ulaştıkların hic biride odul geldi teşekkürler falan demezmi konulardı😅

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
4,121
113
Şu kadar mac paylaşıyorum biri oynasa içinden alıp kazanacak zaten.

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
4,153
113
Bazı zaman oluyor sabah atıyorum akşam atıyorum oda gelip buraya yazıp yazmaması beni ilgilendirmez ben bir şeyi gösteriş için yapmıyorum.
Sana yazanlara da cevap vermiyosun 😇odul atmadın diyorlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,433
59,801
113
Sana yazanlara da cevap vermiyosun 😇odul atmadın diyorlar
Zaten atmıyorum diyor adam okuyomusun kardeş?adam 15k bastın diye kupon atıyor kuponda sadece maçlar var miktar gözükmüyor.daha önce bu arkadaşla ilgili bu sikinti görmüştüm o yüzden ben hiç dahil olmuyorum bunun konularına sizde öyle yapın bnce

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,609
4,121
113
Zaten atmıyorum diyor adam okuyomusun kardeş?adam 15k bastın diye kupon atıyor kuponda sadece maçlar var miktar gözükmüyor.daha önce bu arkadaşla ilgili bu sikinti görmüştüm o yüzden ben hiç dahil olmuyorum bunun konularına sizde öyle yapın bnce
Bana özelden yaz sana müsait vakit atacağım kazançlarımi bu kadar merak ediyorsan sen maçlara bak para benim param burda konuşma tarzın yanlış

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,991
4,153
113
Bende onu diyorum dost zaten buna adminler el atar zaten yarın öbür gün hel aynı şikayet var çünkü 😊

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,433
59,801
113
Bana özelden yaz sana müsait vakit atacağım kazançlarımi bu kadar merak ediyorsan sen maçlara bak para benim param burda konuşma tarzın yanlış
Senin o sıkıntı cikardigin konuyu arasam bulurum sana tek laf ettirmemde uğraşmaya değmez.sana iyi eğlenceler