- 1,608
- 4,118
- 113
Gulboz hanım Bol şanslar alayım 500Selam dostlar
Uyumadan bir maç aldım gelirse 1 dosta 500 trx göndeririz.
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 924801
Bol şanslarSelam dostlar
Uyumadan bir maç aldım gelirse 1 dosta 500 trx göndeririz.
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 924801
Bol şanslar
Saol dostum hgOğlum salça olmayın adama takip etmek istemeyen uzasın gitsin konudan ne boş yapıyorsunuz sanki hepiniz iyi poklarsınızda ühh @gulboz31 bol şanslar dostum gecen güzel olsun.
Herkes 10 numara gulboz dünya kötüsü kardeşim zannedilen o sanırımOğlum salça olmayın adama takip etmek istemeyen uzasın gitsin konudan ne boş yapıyorsunuz sanki hepiniz iyi poklarsınızda ühh @gulboz31 bol şanslar dostum gecen güzel olsun.
Boşver herkeste biraz yamukluk var kanka çüktür etHerkes 10 numara gulboz dünya kötüsü kardeşim zannedilen o sanırım
Gelmiş seninki 🤣Umut vakası
bol şans dost
Bol şanslar kral
2.43 üst yok muydu reis
Bol şans
Bununda rolü takip etmezsin ya edilmez yani kendine saygısı olan etmezOğlum salça olmayın adama takip etmek istemeyen uzasın gitsin konudan ne boş yapıyorsunuz sanki hepiniz iyi poklarsınızda ühh @gulboz31 bol şanslar dostum gecen güzel olsun.
Haşo olay o değil adamın varsa problemi girmezsin konuya olur biter nelerini gördük bu forumda biliyorsun. Daha dün benden 8 kere ödül almış lavuk bana küfür ediyor sebebi onu seçmemişim 😅😅Bununda rolü takip etmezsin ya edilmez yani kendine saygısı olan etmez
Boşver kardom gereksizin teki bana diyor kimseye yararın yok roll açtığını görmedim diye bana bana ajsjdjdkrkr 😅😅😅Kim o küfreden
Geçmiş olsun dost