- 1,608
- 4,118
- 113
Hemen yatalım da sabah olsun kaçırmayalımRoll gün içerisinde başlayacaktır.Takip etmeyi ve bildirimleri açmayı unutmayın dostlar 👋
Gülboz hanim kaçıncı adından sonra 1 ay yoksunuz puhahhaaRoll gün içerisinde başlayacaktır.Takip etmeyi ve bildirimleri açmayı unutmayın dostlar 👋
Oyle deme kendine lafta kodurmaz kendisi 😁 suan forumda aktif konusu olan biri daha var oda ayen bu gibi.kazanir odul aticam der sonra 6 ay ortalikta olmaz.daha once 3 4 kez yapti ayni seyi bugun yine yapiyorGülboz hanim kaçıncı adından sonra 1 ay yoksunuz puhahhaa
Bizde kazanmadan verelim abi sağa sola bi çük olmaz bizden ajdjdjfjfOyle deme kendine lafta kodurmaz kendisi 😁 suan forumda aktif konusu olan biri daha var oda ayen bu gibi.kazanir odul aticam der sonra 6 ay ortalikta olmaz.daha once 3 4 kez yapti ayni seyi bugun yine yapiyor
Bro simdi sende basin sikistiginda kimisine yazabilceksin sans parasi vs.ama bu ark kimseye yazamaz.mesela ben ve ben gibi kazanincz sana pasliycak adamlar vardir ama bu sevilmiyo 😁Bizde kazanmadan verelim abi sağa sola bi çük olmaz bizden ajdjdjfjf
Yok abi öyle olmuyor 3 ayda 80k üst paylaştım ben forumda geçen bi elemanı gördüm 2 ay içinde 9 K para atmışım parça parça 1 kuruş almamışım dedim Dm atim bi yoklayım ihtiyaçtan da değil görelim ne yazacak 47k çekim paylaş yapmış iban sal bi 200 lira atim kankam dedi hahajsjjdkfdBro simdi sende basin sikistiginda kimisine yazabilceksin sans parasi vs.ama bu ark kimseye yazamaz.mesela ben ve ben gibi kazanincz sana pasliycak adamlar vardir ama bu sevilmiyo 😁
Bildirim butonu yapsaydın kanka bu şekilde olmazRoll gün içerisinde başlayacaktır.Takip etmeyi ve bildirimleri açmayı unutmayın dostlar 👋
YouTube mi busşlsldBildirim butonu yapsaydın kanka bu şekilde olmaz
Forumda artık millet akli dengesini kaybetti kumar ve para hırsı yuzunden ahhhhhh cildircam asdadafafaYouTube mi busşlsld
Bayağı bonkör bı arkadasmis tanışmak isterim 😁Yok abi öyle olmuyor 3 ayda 80k üst paylaştım ben forumda geçen bi elemanı gördüm 2 ay içinde 9 K para atmışım parça parça 1 kuruş almamışım dedim Dm atim bi yoklayım ihtiyaçtan da değil görelim ne yazacak 47k çekim paylaş yapmış iban sal bi 200 lira atim kankam dedi hahajsjjdkfd
HahhshsForumda artık millet akli dengesini kaybetti kumar ve para hırsı yuzunden ahhhhhh cildircam asdadafafa
Bol şans