- 1,181
- 541
- 113
Data toplaması yapiyolar paylasmayin soyle namussuz siteleriArkadaslar biliyorum çok zor ama bir ihtimal bir kişi bile kazansa ne mutlu onun için yargılamayın lütfen
Klasik 50 bin çıkarsa 5000 çek sitelerinden arkadaslar
Data toplaması yapiyolar paylasmayin soyle namussuz siteleriArkadaslar biliyorum çok zor ama bir ihtimal bir kişi bile kazansa ne mutlu onun için yargılamayın lütfen
1800tl cikti kayip 50k çıkmazı mümkün deil saçma bonusArkadaslar biliyorum çok zor ama bir ihtimal bir kişi bile kazansa ne mutlu onun için yargılamayın lütfen
Bu oyunlar öyle birşey ki ben oynadım başka sitede 49 bin 860 de kalan 9 spin boş geçti vermiyor seni hiç ulaştırmıyor 5 sefer spine girdi 9 spinde illa 140 tl atardı ama hep foss çok boş bir oyun rabbits rabbits oyunu boşşArkadaslar biliyorum çok zor ama bir ihtimal bir kişi bile kazansa ne mutlu onun için yargılamayın lütfen
Link yok mu bakalimBu ikinci deneme bonusunu da veriyor. Yatırımı olmayanlar alabiliyor şartları ayni
Link yok mu bakalim
Kanka orda bırakacaktı yarın saat sonra girip devam etseydin alırdın parayiBu oyunlar öyle birşey ki ben oynadım başka sitede 49 bin 860 de kalan 9 spin boş geçti vermiyor seni hiç ulaştırmıyor 5 sefer spine girdi 9 spinde illa 140 tl atardı ama hep foss çok boş bir oyun rabbits rabbits oyunu boşş
Vallahi aklıma gelmediKanka orda bırakacaktı yarın saat sonra girip devam etseydin alırdın parayi
Aklında olsun kesin alırdın öyle olursa bisaha öyle yap gir çık sekliVallahi aklıma gelmedi
O şans birda gelmez o oyundaAklında olsun kesin alırdın öyle olursa bisaha öyle yap gir çık sekli