Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / Tenis Dubai KadınlarTeklisi 🎾🇦🇪

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
136363.64
Kupon Oranı
1.77

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
79,561
15,246
113
241 k tek maçta güzel para

whyNssss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,081
366
83
tebriks

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,175
42,728
113
Benim de gördüğüm en kötü niyetli insanlardan biri dost teşekkürler yine de fikrin için 2 kişi var hiç sevmediğim 100.000 kişiden o iki kişiden biri benle muhatap olmasın sen de isim verme
Kimseyi sevmek zorunda değilsin zaten ama bu şekilde millete laf çarpman yakışmadı sana o yuzden dile getirdim seninle de bir sorunum olmadi daha önce ben iyi ye iyi demek zorundayım kusura bakma kazancın adına tebrik ederim seni güle güle harca

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,697
7,811
113
Kimseyi sevmek zorunda değilsin zaten ama bu şekilde millete laf çarpman yakışmadı sana o yuzden dile getirdim seninle de bir sorunum olmadi daha önce ben iyi ye iyi demek zorundayım kusura bakma kazancın adına tebrik ederim seni güle güle harca
Bana losers konusunda laf çarpıp saygısız ifadelerde bulunmasında sorun yok yani senin için ?
Durumu başlatıp bana laf atan o dün yoktun sen herhalde konuda

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Bana losers konusunda laf çarpıp saygısız ifadelerde bulunmasında sorun yok yani senin için ?
Durumu başlatıp bana laf atan o dün yoktun sen herhalde konuda
Bence böyle şeyleri ulu orta konusmayon kupon kazandı Tebrikler kapt konun kirlenmesin hemde kitlet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...