- 22,494
- 8,101
- 113
bizim ses slota ulaşmıyor kulağını tıkıyoEkli dosyayı görüntüle 932642
Oyun ve set Jaquelin! Slotlara değil kuponlara fısıldanır. ✅
bizim ses slota ulaşmıyor kulağını tıkıyoEkli dosyayı görüntüle 932642
Oyun ve set Jaquelin! Slotlara değil kuponlara fısıldanır. ✅
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 932637
1 oyun uzaklıkta sete Rumen raket.
Akşam emoji atanlardan random 2 kişiye ulaşacağım, bol şans herkese.
Benim de gördüğüm en kötü niyetli insanlardan biri dost teşekkürler yine de fikrin için 2 kişi var hiç sevmediğim 100.000 kişiden o iki kişiden biri benle muhatap olmasın sen de isim vermeHaylan forumda gördüğüm en iyi insanlar dan biri kral
var ben cino seviyorumAranızda ülker çikolatalı biskivü sevmeyen varmı
Kimseyi sevmek zorunda değilsin zaten ama bu şekilde millete laf çarpman yakışmadı sana o yuzden dile getirdim seninle de bir sorunum olmadi daha önce ben iyi ye iyi demek zorundayım kusura bakma kazancın adına tebrik ederim seni güle güle harcaBenim de gördüğüm en kötü niyetli insanlardan biri dost teşekkürler yine de fikrin için 2 kişi var hiç sevmediğim 100.000 kişiden o iki kişiden biri benle muhatap olmasın sen de isim verme
Bana losers konusunda laf çarpıp saygısız ifadelerde bulunmasında sorun yok yani senin için ?Kimseyi sevmek zorunda değilsin zaten ama bu şekilde millete laf çarpman yakışmadı sana o yuzden dile getirdim seninle de bir sorunum olmadi daha önce ben iyi ye iyi demek zorundayım kusura bakma kazancın adına tebrik ederim seni güle güle harca
Uzatma bosver reısBana losers konusunda laf çarpıp saygısız ifadelerde bulunmasında sorun yok yani senin için ?
4lüler yanıyor sinyal ne kiKonuda şundan dönüyor
Bence böyle şeyleri ulu orta konusmayon kupon kazandı Tebrikler kapt konun kirlenmesin hemde kitletBana losers konusunda laf çarpıp saygısız ifadelerde bulunmasında sorun yok yani senin için ?
Durumu başlatıp bana laf atan o dün yoktun sen herhalde konuda