Kanka cok dusunme ikiside elerjuventus veya atletico ile eşleşicekmişiz atletico bence bizi eleyebilir taktik anlayışları çok yüksek juventus kurası daha güzel olur diye düşünüyorum
Bu turuda geçerse yeterli zaten başarılı olmuş sayilirlarİşin kötü yanı bu turu geçersek İngiliz takımlarından biri geliyor
ikisi de eler biz de ikisini de eleriz .Kanka cok dusunme ikiside eler
Yani GS de kabiliyet yok derken bizim ligde yok baskı ve boguculuk bizimkilerin borusu anca anadolunun garibanlarina ötüyor. Aston villa çaktı gitti m.city yapıştırdı gitti anlatmaya gerek yokAtletico yu eleyebilir Juventus u zor eler 2x2 4 İtalyan takımı savunma sağlam GS de Juventusu boğacak baskı kuracak kabiliyet yok hele birde ilk golü juve atarsa ölme esegim ölme MS 1.0
Hay Galatasaray a baslıyım hangı yıl gitmiş kupayı kazanmış elin sarışın güzel İngilizleri gülüyor bizim kiler sevinçsiz kalıyorjuventus veya atletico ile eşleşicekmişiz atletico bence bizi eleyebilir taktik anlayışları çok yüksek juventus kurası daha güzel olur diye düşünüyorum
Siz özel üretim misiniz, yerel rekabetten hoşaf olmuşsunuz bi bak aynaya. Binlerce futbol kulübü içinde Yeryüzünün en elit oyuncuları ve sistemine sahip takımıyla dep yapıyorsun. 3 sene önce Türk ligi gibi kebap ligte bile 13. Olan bir takım 3 sene içinde Real Madrid mi olacak..her şey zaman ve sabırla ve üstüne koyarak olur. Bu kadar basit bir gerçeği goremiyorsan ya GS dusmanisindir ya da IQ 60 falan..siz nerede yaşıyorsunuz söyleyin de gelmeyelim oralara..Hay Galatasaray a baslıyım hangı yıl gitmiş kupayı kazanmış elin sarışın güzel İngilizleri gülüyor bizim kiler sevinçsiz kalıyor
Juve bu sene gol atmakta cok zorluk cekiyor ek nesryi bile almak istedi bu yüzden kenan dısı cok beceriksizler hucumdaAtletico yu eleyebilir Juventus u zor eler 2x2 4 İtalyan takımı savunma sağlam GS de Juventusu boğacak baskı kuracak kabiliyet yok hele birde ilk golü juve atarsa ölme esegim ölme MS 1.0
Jonathan David var dost juvedeJuve bu sene gol atmakta cok zorluk cekiyor ek nesryi bile almak istedi bu yüzden kenan dısı cok beceriksizler hucumda